Ssansarsalvo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 2.701 Çözümler 22 5 Eylül 2024 #11 youb dedi: bide discordddan herkese bir link atılmış gece 12de bide discordddan herkese bir link atılmış gece 12de Genişletmek için tıkla... Sizin hesabınızdan mı? Mail ve dc şifresi değiştirin. Malwarebytes ile tam tarama yapın.
youb dedi: bide discordddan herkese bir link atılmış gece 12de bide discordddan herkese bir link atılmış gece 12de Genişletmek için tıkla... Sizin hesabınızdan mı? Mail ve dc şifresi değiştirin. Malwarebytes ile tam tarama yapın.
FozyMen Hectopat Katılım 2 Haziran 2022 Mesajlar 1.273 Makaleler 2 Çözümler 10 Yer Rüsselsheim Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2024 #12 youb dedi: Eki Görüntüle 2303059 Genişletmek için tıkla... Kaspersky Free ile tarama yapın.
youb Decapat Katılım 15 Mayıs 2023 Mesajlar 49 Daha fazla Sistem Özellikleri ASUS GeForce RTX 4060 DUAL WHITE OC Asus Prıme H610M İntel i5-13400f Corsair Vengeance DDR5 16GB WD Green 500gb m2 ssd Enermax Cyberbron 2 600w Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2024 #13 Ssansarsalvo dedi: Sizin hesabınızdan mı? Mail ve DC şifresi değiştirin. Malwarebytes ile tam tarama yapın. Genişletmek için tıkla... Malw ile yaptım bir şey demedi evet benim DC hesabım sadece şifreyi değiştirdim.
Ssansarsalvo dedi: Sizin hesabınızdan mı? Mail ve DC şifresi değiştirin. Malwarebytes ile tam tarama yapın. Genişletmek için tıkla... Malw ile yaptım bir şey demedi evet benim DC hesabım sadece şifreyi değiştirdim.
discordf Decapat Katılım 1 Nisan 2023 Mesajlar 890 Çözümler 10 5 Eylül 2024 #14 FozyMen dedi: Linki karalayıp SS atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Bu gerçek link gibi gözüküyor, girseniz bir şey olmaz. Ama Discord'dan tıklarsanız virüs bulaşır.
FozyMen dedi: Linki karalayıp SS atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Bu gerçek link gibi gözüküyor, girseniz bir şey olmaz. Ama Discord'dan tıklarsanız virüs bulaşır.
youb Decapat Katılım 15 Mayıs 2023 Mesajlar 49 Daha fazla Sistem Özellikleri ASUS GeForce RTX 4060 DUAL WHITE OC Asus Prıme H610M İntel i5-13400f Corsair Vengeance DDR5 16GB WD Green 500gb m2 ssd Enermax Cyberbron 2 600w Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2024 #15 discordf dedi: Bu gerçek link gibi gözüküyor, girseniz bir şey olmaz. Ama Discord'dan tıklarsanız virüs bulaşır. Genişletmek için tıkla... benim bildiğim o link bir dolandıcılık yemi tarama yaptıktan sonra tekrardan yazıcam
discordf dedi: Bu gerçek link gibi gözüküyor, girseniz bir şey olmaz. Ama Discord'dan tıklarsanız virüs bulaşır. Genişletmek için tıkla... benim bildiğim o link bir dolandıcılık yemi tarama yaptıktan sonra tekrardan yazıcam
discordf Decapat Katılım 1 Nisan 2023 Mesajlar 890 Çözümler 10 5 Eylül 2024 #16 youb dedi: Malw ile yaptım bir şey demedi evet benim DC hesabım sadece şifreyi değiştirdim. Genişletmek için tıkla... 2FA açın, Kaspersky ve Bitdefender ile tam tarama yapın.
youb dedi: Malw ile yaptım bir şey demedi evet benim DC hesabım sadece şifreyi değiştirdim. Genişletmek için tıkla... 2FA açın, Kaspersky ve Bitdefender ile tam tarama yapın.
Ssansarsalvo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 2.701 Çözümler 22 5 Eylül 2024 #17 youb dedi: Malw ile yaptım bir şey demedi evet benim DC hesabım sadece şifreyi değiştirdim. Genişletmek için tıkla... Mail şifrelerini de değiştirin. 2 adımlı doğrulama ekleyin mail ve dc'ye.
youb dedi: Malw ile yaptım bir şey demedi evet benim DC hesabım sadece şifreyi değiştirdim. Genişletmek için tıkla... Mail şifrelerini de değiştirin. 2 adımlı doğrulama ekleyin mail ve dc'ye.
discordf Decapat Katılım 1 Nisan 2023 Mesajlar 890 Çözümler 10 5 Eylül 2024 #18 youb dedi: Benim bildiğim o link bir dolandıcılıkyemi. Genişletmek için tıkla... Evet, (steamcommunity.com)[wewesdasadsa.com] gibi bir şey.
youb dedi: Benim bildiğim o link bir dolandıcılıkyemi. Genişletmek için tıkla... Evet, (steamcommunity.com)[wewesdasadsa.com] gibi bir şey.
youb Decapat Katılım 15 Mayıs 2023 Mesajlar 49 Daha fazla Sistem Özellikleri ASUS GeForce RTX 4060 DUAL WHITE OC Asus Prıme H610M İntel i5-13400f Corsair Vengeance DDR5 16GB WD Green 500gb m2 ssd Enermax Cyberbron 2 600w Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2024 #19 Ssansarsalvo dedi: Mail şifrelerini de değiştirin. 2 adımlı doğrulama ekleyin mail ve dc'ye. steamcommunity şeklinde yazılmış yani doğru ama yine de ne olur olmaz tıklamayın. Genişletmek için tıkla... eklıyorum
Ssansarsalvo dedi: Mail şifrelerini de değiştirin. 2 adımlı doğrulama ekleyin mail ve dc'ye. steamcommunity şeklinde yazılmış yani doğru ama yine de ne olur olmaz tıklamayın. Genişletmek için tıkla... eklıyorum
discordf Decapat Katılım 1 Nisan 2023 Mesajlar 890 Çözümler 10 5 Eylül 2024 #20 Ssansarsalvo dedi: Mail şifrelerini de değiştirin. 2 adımlı doğrulama ekleyin mail ve DC'ye. Steamcommunity şeklinde yazılmış yani doğru ama yine de ne olur olmaz tıklamayın. Genişletmek için tıkla... Hayır hocam, gerçek link değil. Öyle gözüküyor ama tıklarsanız link, başka yere atıyor. Bilmeden yazmayın.
Ssansarsalvo dedi: Mail şifrelerini de değiştirin. 2 adımlı doğrulama ekleyin mail ve DC'ye. Steamcommunity şeklinde yazılmış yani doğru ama yine de ne olur olmaz tıklamayın. Genişletmek için tıkla... Hayır hocam, gerçek link değil. Öyle gözüküyor ama tıklarsanız link, başka yere atıyor. Bilmeden yazmayın.