Rat yenildikten sonra ne yapılması gerekir?

Dostum son durum nedir ?
Son durum şudur: 5 kez daha formatladım, aynı antivirüslere 4 kez daha tarattım ve modemi 3 kere resetledim. Hala arada bir ekranın kapanıp açılıp USB takmamama rağmen çıkarma sesleri gelmesi gibi tuhaflıklar oluyor. Umarım korktuğum şey yaşanmamıştır. Korktuğum şey de BIOS’a sızmış olması.

Vallahi ne yapacağınızı anlayamadım. Kimden yardım alabileceğinizi kestiremiyorum.

Vallahi ne yapacağınızı anlayamadım. Kimden yardım alabileceğinizi kestiremiyorum.
Arkadaş da ne deli çıktı ya, sıradan bir ev bilgisayarına neden bu kadar uğraştırıcı bir virüs atarsın ki?

RAT'ın türü gibi bir şey de var trojan yediysen pcne erişebilir bağlanıp kontrol edebilir stealer yediysen o stealerin olduğu uygulamayı açtığında tarayıcı cookieslerin ve kayıtlı şifrelerinle autofill vs. gider stealer yediysen şifreleri değiş format atsanda olur atmasanda olur bence trojan yediysen format at.

Ama sanırım stealer yemişsin stealer atıp Discord tokenini düşürüp token loginnerle girip ve cookiesin ile gmailine erişip Discord'unu çekebilirler cookieste senin tarayıcının kaydı gibi bir şey bu zamana kadar yaptığın her şey var gibi bir şey. Nası anlatabilirim bilmiyorum.

Hocam üstteki mesajları okuyun toplam 20 kere format atmışımdır gitmiyor bu virüs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…