Rat yenildikten sonra ne yapılması gerekir?

Sen de bunu yedin? Dostum format atinca gitmeyen virusu yapan adamin senle ne isi olur? Adam psikolojik baski yapmis format atinca da yazilimsal sorun cikmis bilgisayarinda gitmiyor saniyorsun.

Bence adam bir kere RAT'lı dosyayı açtıktan sonra senin tüm bilgilerin ona gittiği için öyle dedi de bilemiyorum, direkt tüm şifrelerini değiştirmen lazımdı.
Değiştim zaten.

Sen de bunu yedin? Dostum format atinca gitmeyen virusu yapan adamin senle ne isi olur? Adam psikolojik baski yapmis format atinca da yazilimsal sorun cikmis bilgisayarinda gitmiyor saniyorsun.
Servise götürdüm adamlar da virüs olduğunu anladılar. Yazılımsal sorun olmadığı çok açık. Sizce bilgisayarımdaki yavaşlama da mı yazılımsal sorun? Formata rağmen hala bana gelen giriş istekleri de mi yazılımsal sorun? Sürücülerim güncel olmasına rağmen ekranın kapanıp gelip USB çıkarma sesleriyle dolması da mı yazılımsal sorun?

Giris istekleri olmasi normal cunku cookieleriniz calindi zaten bilgisayarda virus olmasa da cookieler bir ele gecirildi mi zaten kullanilabilir ki. Evet ekranin kapanip USB cikarma sesi gelmesi yazilimsal sorun ama neyden kaynaklandigini bilemedim. Servisteki elemanlar nereden anladi acaba virus oldugunu?

Format atmak şifrelerini sıfırlamıyor sonuçta, formattan sonra bile giriş istekleri gelmesi normal. Şifrelerini değiş. Adam bir kere erişti mi bilgisayarına bütün şifrelerini çekmiştir. Aynı şifrelerle girmeye çalışıyor işte hesaplarına, eline geçen bilgiler her ne ise deniyor hepsini.

Sürücülerin güncel olması %100 doğru çalıştığı anlamına gelmez son sürüm gözükse bile bozuk başlangıç, bozuk dll'ler gibi bir ton ihtimal var, hard diskin yada ssdin hasarlı olabilir dosyalar hasar görebilir dolaylı olarak bilgisayarın doğru çalışmayabilir.

Seri format belleği ile format atmak.

RAT yediysen bunlar formatla geçecek şeyler değil donanım atmışsa adam sen ne kadar değiştirirsen değiştir bulur. En kısa zamanda yeni bir SSD veya HDD almanızı şiddetle öneririm!

Tamam hocam bir yanlış yapmışız bana niye rushluyonuz Full

Şifrelerimin hepsini zaten değiştim hocam.

Seri format belleği ile format atmak.
Attım.

Hocam bilgisayarı kullanınca anlıyorsunuz zaten, o yavaşlama normal bir yavaşlama değil çünkü. Bayağı bayağı yavaşladı PC. Benden az önce 500₺ aldılar arkadaşlar 2-3 saat beklettiler falan geldiğimde yavaşlama sorunu da çözülmüştü. Buradan da anladım aslında.

Muhtemelen yazilimsal problemi cozduler virus diye gecistirdiler normal teknik servis elemanlari o tarz bir virusu silemez. Siz de 500 tl kaziklandiniz diyeyim kusura bakmayin.

Muhtemelen yazilimsal problemi cozduler virus diye gecistirdiler normal teknik servis elemanlari o tarz bir virusu silemez. Siz de 500 tl kaziklandiniz diyeyim kusura bakmayin.
Hocam ama bu yavaşlama işlemi dosyayı indirdikten 10 saniye sonra falan başladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…