RAT yenilip ihlal yedirilen Discord hesabı geri alınır mı?

gojoscof

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar durum şu dün yanlışlıkla RAT yedim ve PC'ye reset attıktan sonra ondan kurtulduğumu düşünüyorum fakat RAT'ı atan şahıs o an e-postaya falan girerek Discord'a erişti ki Discord hesabım önemli bir hesap 2 yıllık aboneyim. Şahıs ne yaptı bilmiyorum ama bana ihlal yedirtti o sırada hesaba erişimim yoktu. İhlal maili şu şekilde:

Bunu geri çevirebilir miyim ya? Hesabın her şeyi benim de tüm ödemeler kendi kartımdan yapmıştım hiçbir ihlalde yapmamıştım.

Dosya Ekleri

• resim_2024-08-23_121051186.png
    31,6 KB · Görüntüleme: 70
Son düzenleyen: Moderatör:
Desteğe yaz. Kanıt sun.

Ticket açıp bir ihtimal geri açtırabilirsin. Büyük ihtialle hesabının tokeni gitmiştir o yüzden hala erişilebiliyordur, ticketa bunu da ekle.

Ticket açıp bir ihtimal geri açtırabilirsin. Büyük ihtialle hesabının tokeni gitmiştir o yüzden hala erişilebiliyordur, ticketa bunu da ekle.
RAT atan şahıs mı erişebiliyodur?

Sanmıyorum çünkü hesap şuan direkt askıya alındı. Kimse giremiyor

Şifre sıfırlanınca token resetlenmiyor mu hocam
Öyle söyleniyor fakat bilgisayarını sıfırlayacak kadar uğraştıysan Discord şifreni de değiştirmişsindir diye varsayıyorum, yine erişebilmişse böyle bir durum söz konusu değildir.

Öyle söyleniyor fakat bilgisayarını sıfırlayacak kadar uğraştıysan Discord şifreni de değiştirmişsindir diye varsayıyorum, yine erişebilmişse böyle bir durum söz konusu değildir.

Pcyi resetleyene kadar maile erişimi vardı yaptığını o sırada yaptı zaten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…