Çözüldü RAT yiyen telefona format atılırsa RAT gider mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ömer0404

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, bir arkadaşım Telegram'dan RAT dosyası attı dosya kendisi otomatik indi. Açıkçası RAT dosyasi mi, değil mi bilmiyorum çünkü KB'di indi ama üstüne basmadım hemen telefondan önemli şeyleri sildim, banka uygulamaları gibi uygulamaları. Telefonu sıfırladım eğer attığı RAT dosyası ise gider mi sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Arkadaşlar, bir arkadaşım Telegram'dan RAT dosyası attı dosya kendisi otomatik indi. Açıkçası RAT dosyaysi mi, değil mi bilmiyorum çünkü KB'di indi ama üstüne basmadım hemen telefondan önemli şeyleri sildim, banka uygulamaları gibi uygulamaları. Telefonu sıfırladım eğer attığı RAT dosyası ise gider mi sizce?

Endişelenmenize gerek yok. Normal kullanımınıza devam edin.
Arkadaşlar, bir arkadaşım Telegram'dan RAT dosyası attı dosya kendisi otomatik indi. Açıkçası RAT dosyaysi mi, değil mi bilmiyorum çünkü KB'di indi ama üstüne basmadım hemen telefondan önemli şeyleri sildim, banka uygulamaları gibi uygulamaları. Telefonu sıfırladım eğer attığı RAT dosyası ise gider mi sizce?

Endişelenmenize gerek yok. Normal kullanımınıza devam edin.

Çözüm
Uygulamayı çalıştırdın mı? Çalıştırmadıysan bir şey olmaz.

Çalıştırmadıysan zaten sorun olmaz, çalıştırsan bile telefona format attıysan hiç endişelenmene gerek yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı