Rauf Salifu

Max Caulfield

Kilopat
Makaleler
7
Daha fazla  
Geçtiğimiz günlerde internette bir futbolcu ile karşılaştım. Gana, ABD ve Malezya'da oynadığı maçların belirli bir bölümünü seyrettim. Daha öncesinde Accra Lions'u Ghana Premier League'e çıktı. Sonrasında MLS'in rezerv ligi olan MLS Next Pro'da Sporting Kansas City II'de oynadı ve 17 maçta 6 gol attı ve takımının en skorer oyuncusu oldu. Ardından Malezya Ligi takımlarından Selangor ile 5 maça çıkıp 2 gol attı. Geçtiğimiz aylarda Yunanistan 2. Ligi takımlarından PAE Chania ile anlaşsa da hiçbir maça çıkamadan kulüpsüz kaldı. Oyuncu artık gelişim döneminin sonuna gelmiş ve 4 ay sonra 24 yaşına girecek ama ben yine de bu oyuncunun fena bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum. Adı Rauf Salifu. Bugün sözleşmesi sona erdi ve mevcut durumda kulüpsüz. İyi bir bitiriciye benziyor. Boyu 1.76 olsa da çok kuvvetsiz olduğu anlamına gelmiyor bu. Oyuncunun 19 yaşında Gana Division One'da (yani Gana 2. Ligi'nde) 26 maçta 21 gol atıp gol krallığı yaşamış bir oyuncu. Futboldan pek anlamam ama kötü bir oyuncuya benzemiyor.

O sezondan golleri:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Highlight videoları:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

3 gol atmış bu maçta.

Bu maçta da aynı şekilde.

Oyuncu hakkında neler düşünüyorsunuz?

@Bold Pilot sizce nasıl bir oyuncu?

Son düzenleme:
@Bold Pilot sizce nasıl bir oyuncu?
İzledim biraz fena bir oyuncu değil gibi. Anadolu kulüplerinde oynayanlara benzettim. Çok ta genç sayılmaz artık, kendini diğerlerinden ayıran bir özelliği olmalı ki daha büyük liglerde boy gösterebilsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı