bozkurt11 Hectopat Katılım 26 Ağustos 2021 Mesajlar 1.566 Çözümler 7 Yer Ankara 29 Kasım 2021 #1 1 uygulama indirdikten sonra Rav Antivirüs adında bir program indi. Bu uygulama virüs mü? Bilgisi olan var mı?
1 uygulama indirdikten sonra Rav Antivirüs adında bir program indi. Bu uygulama virüs mü? Bilgisi olan var mı?
glikojen Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 6.615 Makaleler 1 Çözümler 36 Yer Türkiye 29 Kasım 2021 #2 İlk kez duydum. Silip Kaspersky ile tam tarama yapmanızı öneririm.
Kyuasra Picopat Katılım 14 Ekim 2021 Mesajlar 456 Çözümler 2 29 Kasım 2021 #3 bozkurt11 dedi: 1 uygulama indirdikten sonra rav antivirüs adında bir program indi. Bu uygulama virüs mü? Bilgisi olan var mı? Genişletmek için tıkla... Virüs olma imkanı var ama antivirüs gibi gözüküyor Reddit'de antivirüs fakat 9 aydır Update edilmediğini söylüyorlar.
bozkurt11 dedi: 1 uygulama indirdikten sonra rav antivirüs adında bir program indi. Bu uygulama virüs mü? Bilgisi olan var mı? Genişletmek için tıkla... Virüs olma imkanı var ama antivirüs gibi gözüküyor Reddit'de antivirüs fakat 9 aydır Update edilmediğini söylüyorlar.
bozkurt11 Hectopat Katılım 26 Ağustos 2021 Mesajlar 1.566 Çözümler 7 Yer Ankara 29 Kasım 2021 #4 Yani virüs müdür?
Kyuasra Picopat Katılım 14 Ekim 2021 Mesajlar 456 Çözümler 2 29 Kasım 2021 #5 bozkurt11 dedi: Yani virüs müdür? Genişletmek için tıkla... Virüs olma ihtimali yüksek hocam Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
bozkurt11 dedi: Yani virüs müdür? Genişletmek için tıkla... Virüs olma ihtimali yüksek hocam Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
S Silinen üye 311895 Ziyaretçi 29 Kasım 2021 #6 bozkurt11 dedi: Yani virüs müdür? Genişletmek için tıkla... Ne indirdikten sonra oldu muhtemelen bilgisayarınızı yavaşlatan bir program olabilir. Sağ tık URL kopyala derseniz vidoeyu izleyip silebilirseniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
bozkurt11 dedi: Yani virüs müdür? Genişletmek için tıkla... Ne indirdikten sonra oldu muhtemelen bilgisayarınızı yavaşlatan bir program olabilir. Sağ tık URL kopyala derseniz vidoeyu izleyip silebilirseniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Akdeniz1 Hectopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 3.199 Makaleler 14 Çözümler 3 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2021 #7 bozkurt11 dedi: 1 uygulama indirdikten sonra Rav Antivirüs adında bir program indi. Bu uygulama virüs mü? Bilgisi olan var mı? Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle Anti-virüs diye geçinip alttan alttan mining yapan bir program.
bozkurt11 dedi: 1 uygulama indirdikten sonra Rav Antivirüs adında bir program indi. Bu uygulama virüs mü? Bilgisi olan var mı? Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle Anti-virüs diye geçinip alttan alttan mining yapan bir program.
bozkurt11 Hectopat Katılım 26 Ağustos 2021 Mesajlar 1.566 Çözümler 7 Yer Ankara 29 Kasım 2021 #8 Sildim Silinen üye dedi: Ne indirdikten sonra oldu muhtemelen bilgisayarınızı yavaşlatan bir program olabilir. Sağ tık URL kopyala derseniz vidoeyu izleyip silebilirseniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Sildim ancak ravın indirdiklerini de silinmiyor dosya bulunamadı diyor ve ravı silince yeni 1 Tarayıcı daha geldi ne yapacağım?
Sildim Silinen üye dedi: Ne indirdikten sonra oldu muhtemelen bilgisayarınızı yavaşlatan bir program olabilir. Sağ tık URL kopyala derseniz vidoeyu izleyip silebilirseniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Sildim ancak ravın indirdiklerini de silinmiyor dosya bulunamadı diyor ve ravı silince yeni 1 Tarayıcı daha geldi ne yapacağım?
Kyuasra Picopat Katılım 14 Ekim 2021 Mesajlar 456 Çözümler 2 29 Kasım 2021 #9 Malwarebytes indirip taratabilirsiniz.
bozkurt11 Hectopat Katılım 26 Ağustos 2021 Mesajlar 1.566 Çözümler 7 Yer Ankara 29 Kasım 2021 #10 Kyuasra dedi: Malwarebytes indirip taratabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Malwarebytes ve Kaspersky var ben indirmeme rahmen uygulamalar vb iniyor bunlardan biriside rav antivirüs.
Kyuasra dedi: Malwarebytes indirip taratabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Malwarebytes ve Kaspersky var ben indirmeme rahmen uygulamalar vb iniyor bunlardan biriside rav antivirüs.