4 437935 Hectopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 2.489 Makaleler 1 Çözümler 12 9 Nisan 2021 #1 Steam bakiyem birikmiş durumda alsam mı, almasam mı? Eskiden itch. IO da betasını oynamıştım. Ve açıkçası... Beni tatmin etmişti.
Steam bakiyem birikmiş durumda alsam mı, almasam mı? Eskiden itch. IO da betasını oynamıştım. Ve açıkçası... Beni tatmin etmişti.
Erkinn Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 132 Çözümler 1 Yer Minecraft'ta Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2021 #2 Sen sevdiysen al bence.
D Demir Scaletta Hectopat Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 553 Yer Empire Bay Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Nisan 2021 #3 Oyun bana trol bir oyun olarak geliyor, alırsan çok oynamazsın. Ben arada kafa dağıtmak için giriyorum. Oyundan büyük bir beklentin yoksa alabilirsin.
Oyun bana trol bir oyun olarak geliyor, alırsan çok oynamazsın. Ben arada kafa dağıtmak için giriyorum. Oyundan büyük bir beklentin yoksa alabilirsin.
4 437935 Hectopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 2.489 Makaleler 1 Çözümler 12 9 Nisan 2021 #4 Demir Scaletta dedi: Oyun bana trol bir oyun olarak geliyor, alırsan çok oynamazsın. Ben arada kafa dağıtmak için giriyorum. Oyundan büyük bir beklentin yoksa alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Zaten büyük bir beklentim yok gözümde çakma Battlefield gibi bir şey. Ben 24TL'ye değer mi diye sordum.
Demir Scaletta dedi: Oyun bana trol bir oyun olarak geliyor, alırsan çok oynamazsın. Ben arada kafa dağıtmak için giriyorum. Oyundan büyük bir beklentin yoksa alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Zaten büyük bir beklentim yok gözümde çakma Battlefield gibi bir şey. Ben 24TL'ye değer mi diye sordum.
D Demir Scaletta Hectopat Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 553 Yer Empire Bay Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Nisan 2021 #5 437935 dedi: Zaten büyük bir beklentim yok gözümde çakma Battlefield gibi bir şey. Ben 24TL'ye değer mi diye sordum. Genişletmek için tıkla... Bence değer biraz öğrenice, mekaniklere alışınca sarıyor.
437935 dedi: Zaten büyük bir beklentim yok gözümde çakma Battlefield gibi bir şey. Ben 24TL'ye değer mi diye sordum. Genişletmek için tıkla... Bence değer biraz öğrenice, mekaniklere alışınca sarıyor.
4 437935 Hectopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 2.489 Makaleler 1 Çözümler 12 9 Nisan 2021 #6 Demir Scaletta dedi: Bence değer biraz öğrenice, mekaniklere alışınca sarıyor. Genişletmek için tıkla... Peki teşekkürler.
Demir Scaletta dedi: Bence değer biraz öğrenice, mekaniklere alışınca sarıyor. Genişletmek için tıkla... Peki teşekkürler.
egeed Hectopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 782 Çözümler 4 9 Nisan 2021 #7 Bence güzel helikopter uçurma tank sürme vb. şeyler hoşuma gitti benim.
MR.X. Hectopat Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 125 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2021 #8 437935 dedi: Zaten büyük bir beklentim yok gözümde çakma Battlefield gibi bir şey. ben 24TL'ye değer mi diye sordum. Genişletmek için tıkla... Ben aldım 5.2 saat oynamışım. Belki sen daha uzun oynarsın ama bence indirimi bekle.
437935 dedi: Zaten büyük bir beklentim yok gözümde çakma Battlefield gibi bir şey. ben 24TL'ye değer mi diye sordum. Genişletmek için tıkla... Ben aldım 5.2 saat oynamışım. Belki sen daha uzun oynarsın ama bence indirimi bekle.
D Demir Scaletta Hectopat Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 553 Yer Empire Bay Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Nisan 2021 #9 MR.X. dedi: Ben aldım 5.2 saat oynamışım. Belki sen daha uzun oynarsın ama bence indirimi bekle. Genişletmek için tıkla... İşsiz bir insan olduğum için 50 saatim var. Hayatım oyunlarla geçiyor. Ey Allah'ın kulu 1500 saat EU4 oynanır mı?
MR.X. dedi: Ben aldım 5.2 saat oynamışım. Belki sen daha uzun oynarsın ama bence indirimi bekle. Genişletmek için tıkla... İşsiz bir insan olduğum için 50 saatim var. Hayatım oyunlarla geçiyor. Ey Allah'ın kulu 1500 saat EU4 oynanır mı?
4 437935 Hectopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 2.489 Makaleler 1 Çözümler 12 9 Nisan 2021 #10 Demir Scaletta dedi: İşsiz bir insan olduğum için 50 saatim var. Hayatım oyunlarla geçiyor. Ey Allah'ın kulu 1500 saat EU4 oynanır mı? Genişletmek için tıkla... 1500 saat mi? Bende o sabır olsa MR.X. dedi: Ben aldım 5.2 saat oynamışım. Belki sen daha uzun oynarsın ama bence indirimi bekle. Genişletmek için tıkla... İndirime kadar idare etmesi için oyun arıyorum zaten o yüzden buna baktım.
Demir Scaletta dedi: İşsiz bir insan olduğum için 50 saatim var. Hayatım oyunlarla geçiyor. Ey Allah'ın kulu 1500 saat EU4 oynanır mı? Genişletmek için tıkla... 1500 saat mi? Bende o sabır olsa MR.X. dedi: Ben aldım 5.2 saat oynamışım. Belki sen daha uzun oynarsın ama bence indirimi bekle. Genişletmek için tıkla... İndirime kadar idare etmesi için oyun arıyorum zaten o yüzden buna baktım.