Enver_Pasha_1881
Femtopat
Daha fazla
Daha önce Ravenfield ile ilgili bir konu açmıştım şimdi ise, eğer modlamak istersen onu anlatacağım.
1. adım: Ravenfield Data'ya gir ve içine "mods" adlı bir klasör aç dikkat et m büyük olmalı ve mod değil mods olmalı yoksa çalışmayacakdır.
2. adım: Eğer oyun orijinalse yani Steam'den aldıysan (Epic Games kullanmıyorum bu nedenle Epic'te satış var mı bilemem) Steam atölyesinden moda abone olarak oyuna eklersin eğer oyun korsan ise 3. adımı oku.
3. adım: Skymods ve topmods gibi mod siteleri Ravenfield için modlar yapmakda veya yayınlamakda (tanıtım yok sadece örnek verdim) oralara girip indirebilirsin ama VIP modsu asla kullanma trojan yeme ihtimalin çok fazla. Neyse indirdikden sonra modu ayıkla ve içindeki klasörü alıp Mods'a kopyala yapıştır yaparak taşı taşıdıktan sonra 3 adet aynı moddan olacaktır biri Mods'da ikisi indirilenler'de ve indirilenler'dekini silebilirsin.
Mod kurulumunu anlattım eğer sorun varsa yazabilirsin. Artık en iyi modları anlatacağım.
Modern temada geçen oyunu farklı senaryolarda çalıştırabilirsin.
-Birinci Dünya Savaşı.
-İkinci Dünya Savaşı.
-Üçüncü Dünya Savaşı.
-Soğuk savaş.
-Kurtuluş Savaşı.
-Star Wars falan falan bu liste uzayıp gidiyor fakat istersen v+ serisi ile oyunun doğasını koruyarak sadece geliştirebilirsin.
Eğer deneyimi anlatacak olursam v+ ve Birinci Dünya Savaşı mükemmel oluyor ancak Birinci Dünya Savaşı için fazla mod bulunmamakta özellikle Osmanlı'lar veya Türkler için eğer laik atak geçirirseniz Kurtuluş Savaşı modları yükleyebilirsiniz. Bunun için gereken modları vereyim:
-Ottoman Action man (oyuna o dönemin Türk skinlerini ekler)
-Gewehr 98 (oyuna G98 tüfeklerini ekler)
-WW1 vehicle pack (oyuna o dönemki sabit silahları tankları ve arabaları ekler)
-WW1 balkan skin pack (içinde Yunan skini olduğu için bunu da koydum)
-French WW1 skins (oyuna o dönemki Fransız skini ekler)
-Berthier (Fransız tüfeği)
-Manlicher schöauer (Yunan tüfeğidir)
-WW1 flags (içinde Birinci Dünya Savaşı ve sonrasındaki bayraklar vardır)
Eğer bir eksik veya istek varsa sor veya söyle cevaplayacağım.
1. adım: Ravenfield Data'ya gir ve içine "mods" adlı bir klasör aç dikkat et m büyük olmalı ve mod değil mods olmalı yoksa çalışmayacakdır.
2. adım: Eğer oyun orijinalse yani Steam'den aldıysan (Epic Games kullanmıyorum bu nedenle Epic'te satış var mı bilemem) Steam atölyesinden moda abone olarak oyuna eklersin eğer oyun korsan ise 3. adımı oku.
3. adım: Skymods ve topmods gibi mod siteleri Ravenfield için modlar yapmakda veya yayınlamakda (tanıtım yok sadece örnek verdim) oralara girip indirebilirsin ama VIP modsu asla kullanma trojan yeme ihtimalin çok fazla. Neyse indirdikden sonra modu ayıkla ve içindeki klasörü alıp Mods'a kopyala yapıştır yaparak taşı taşıdıktan sonra 3 adet aynı moddan olacaktır biri Mods'da ikisi indirilenler'de ve indirilenler'dekini silebilirsin.
Mod kurulumunu anlattım eğer sorun varsa yazabilirsin. Artık en iyi modları anlatacağım.
Modern temada geçen oyunu farklı senaryolarda çalıştırabilirsin.
-Birinci Dünya Savaşı.
-İkinci Dünya Savaşı.
-Üçüncü Dünya Savaşı.
-Soğuk savaş.
-Kurtuluş Savaşı.
-Star Wars falan falan bu liste uzayıp gidiyor fakat istersen v+ serisi ile oyunun doğasını koruyarak sadece geliştirebilirsin.
Eğer deneyimi anlatacak olursam v+ ve Birinci Dünya Savaşı mükemmel oluyor ancak Birinci Dünya Savaşı için fazla mod bulunmamakta özellikle Osmanlı'lar veya Türkler için eğer laik atak geçirirseniz Kurtuluş Savaşı modları yükleyebilirsiniz. Bunun için gereken modları vereyim:
-Ottoman Action man (oyuna o dönemin Türk skinlerini ekler)
-Gewehr 98 (oyuna G98 tüfeklerini ekler)
-WW1 vehicle pack (oyuna o dönemki sabit silahları tankları ve arabaları ekler)
-WW1 balkan skin pack (içinde Yunan skini olduğu için bunu da koydum)
-French WW1 skins (oyuna o dönemki Fransız skini ekler)
-Berthier (Fransız tüfeği)
-Manlicher schöauer (Yunan tüfeğidir)
-WW1 flags (içinde Birinci Dünya Savaşı ve sonrasındaki bayraklar vardır)
Eğer bir eksik veya istek varsa sor veya söyle cevaplayacağım.