290915232 Çok fazla aktif olmuyorum. Ekleyip nickinizi yazarsanız oynarız bu sıralar iş yoğunluğundan dolayı pek vakit ayıramıyorum oyunlara...
Sifu oynamadım hiç ama bu oyun baya güzel ve zor. Kontroller ile 7,5 saat oynadım tekte sabah 6 gibiydi bıraktığımda.
Oyun hakkında fikirlerim:
Oyunda tek sevmediğim şey 3. gün sonunda zoraki bossla kapıştırması. Biraz daha gezip haritayı tanımak istiyorum ama buna izin vermiyor belki bir ayarı vardır bakamadım hiç. Harita sürekli sabit fakat her girişinizde özel nesnelerin yerleri değişiyor sizin başlangıç konumunuz değişiyor.
Mantık olarak ise servis oyunu olarak sunulmuş gibi. Gir oyna karaktere level aldır, karakter skilleri açılsın ulti açılsın yeni skillerle daha güçlü ol. Yada artık alıştığın için daha kolay geliyor sonraki oyunların. Biraz daha farklı olmasını isterdim hikaye örgüsü üzerinden ilerleyebilmek falan. 2. chapter bossunu gördüm max. Sonrasında kaç map var boss var merak ediyorum ama ilerleyemiyorum. Ama bu da oyunun zorluğunun güzel yanı işte.
Genel olarak %85 olumlu diyebilirim oyuna. Benim için %60+ olması oynanabilirliği için yeterli zaten.