R Realics Picopat Katılım 5 Aralık 2024 Mesajlar 101 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2025 #1 Merhaba Valorant için RAW accel kullanıyorum. Ekte fotoğraf bıraktım, açılıyor çalışıyor ama şu şekilde gözüküyor. Bunu nasıl düzeltebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Temmuz 2025
Merhaba Valorant için RAW accel kullanıyorum. Ekte fotoğraf bıraktım, açılıyor çalışıyor ama şu şekilde gözüküyor. Bunu nasıl düzeltebilirim?
Lexus LFA Hectopat Katılım 30 Nisan 2021 Mesajlar 499 18 Temmuz 2025 #2 Realics dedi: Merhaba Valorant için RAW accel kullanıyorum. Ekte fotoğraf bıraktım, açılıyor çalışıyor ama şu şekilde gözüküyor. Bunu nasıl düzeltebilirim? Eki Görüntüle 2532309 Genişletmek için tıkla... Aynı sorun şuan bende var çözebildin mi?
Realics dedi: Merhaba Valorant için RAW accel kullanıyorum. Ekte fotoğraf bıraktım, açılıyor çalışıyor ama şu şekilde gözüküyor. Bunu nasıl düzeltebilirim? Eki Görüntüle 2532309 Genişletmek için tıkla... Aynı sorun şuan bende var çözebildin mi?
R Realics Picopat Katılım 5 Aralık 2024 Mesajlar 101 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2025 #3 Lexus LFA dedi: Aynı sorun şu an bende var çözebildin mi? Genişletmek için tıkla... Dostum güncel sürümünden kaynaklı 1.7.0 versiyonu değil de 1.6.1 versiyonunu kullanıyorum artık kafam rahat öyle bir sorun olmuyor.
Lexus LFA dedi: Aynı sorun şu an bende var çözebildin mi? Genişletmek için tıkla... Dostum güncel sürümünden kaynaklı 1.7.0 versiyonu değil de 1.6.1 versiyonunu kullanıyorum artık kafam rahat öyle bir sorun olmuyor.