arabacı adam
Centipat
800DPI 0,4 sens oynuyorum Gold ve Platinum arasındayım kullanırsam faydası olur mu diamondlara çıkar mıyım?
Alakası yok. Aim çalış. RAW accel kullanarak diaya çıkmak diye bir şey yok hocam. 800 DPI 0.35 sens kullanıyorum, günlük Aim Lab da aim çalıştım 1 hafta, şimdi her oyuna giriş de 10 dakika Poligon'dan aim ısıtıyorum, yücelik 1 rankındayım.
Aim çalışarak. Raw accel denen uygulamanın aimini 10 vuran maç düzeninden 30 vuran maç düzenine çıkartacağını mı düşünüyorsun hocam? İnanmayın şöyle uygulamalara. Kas hafızanın içinden geçiyor. Düzgün şekilde çalış, bir takım arkadaşı bul yeter.RAW accel kulananlar immortal Radiant derecesine nasıl geliyorlar.
RAW saf girdi oluyor yani fareyi ne kadar çevirirsen o kadar gider. RAW kapalı ise farenin ivme alması açık olur. Tamamiyle alışkanlık meselesi. Ben CS:GO'dan dolayı alıştığım için (RAW default açık oluyor) her oyunda RAW açıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.