Tunafxqwe Femtopat Katılım 13 Temmuz 2024 Mesajlar 25 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2024 #1 RAW accel settings JSON dosyası yok settings JSON ayarlarından angle snapping ayarı yapacaktım ama gözükmüyor öyle bir dosya yok başka birinde settings JSON varsa atabilir mi veya öyle yaparsam çalışır mı?
RAW accel settings JSON dosyası yok settings JSON ayarlarından angle snapping ayarı yapacaktım ama gözükmüyor öyle bir dosya yok başka birinde settings JSON varsa atabilir mi veya öyle yaparsam çalışır mı?
robertsy Femtopat Katılım 9 Ekim 2024 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2025 #2 bulabıldın mı kral
Tunafxqwe Femtopat Katılım 13 Temmuz 2024 Mesajlar 25 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2025 #3 robertsy dedi: Bulabıldın mı kral. Genişletmek için tıkla... Şu an RAW accel kullanmıyorum ama hatırladığımı söyleyeyim kurunca ZIP'e geliyordu herhalde başka bir dosyaya aktarıp deneyebilirsin.
robertsy dedi: Bulabıldın mı kral. Genişletmek için tıkla... Şu an RAW accel kullanmıyorum ama hatırladığımı söyleyeyim kurunca ZIP'e geliyordu herhalde başka bir dosyaya aktarıp deneyebilirsin.