RAW dosyası Windows ortamında USB'ye yazılır mı?

passenger1905

Hectopat
Daha fazla  
1. Merhaba arkadaşlar Raw dosyası sadece Mac ortamında mı USB ye yazdırılıyor yoksa windows ortaında da yazılınca yükleme yapılıyor mu?
2. Raw dosyasını USB belleği hem Suse ile hemde image writer ile denedim fakat pc bios ekranından sonra Kürsor siyah ekranda sürekli yanıp sönüyor ve yükleme işlemine geçmiyor.
Konu ile ilgili başına gelmiş olanlar yada duruma hakim olanların bilgilerini paylaşmasını dilerim.

x86 RT Disable KB.JPG

Son düzenleyen: Moderatör:
Tamamdır arkadaşlar sorun çözüldü. USB belleği değiştirim. Başka bir usb den denedim. Ve usb ye boot ederken yeniden zip ten çıkarıp kurdum çalıştı. Dİp not: Kesinlikle Winrar 5.11 ile çıkarınız raw dosyasını

1. RAW imajını Windows üzerinde de USB'ye yazdırabilirsiniz.
  2. USB belleğinizin modeli ve sistem özellikleriniz nedir?
Sorun çözüldü ama bu defa harici ekran kartını görüyo fakat gerçek değerleri ile değil yani driver problemimiz var. İkinci olarak Etherneti görmüyor. 3. Olarak Kurduğum harddiskte ki efi klasörünü göremiyorum. Bu yüzden de sistemi USB siz çalıştıramıyorum :) Sistem özelliklerini de o sorun çözülmesine rağmen ilginize teşekkür ederek paylaşmış bulunayım
Gigabyte Z77 - D3M anakart
(Qualcomm Atheros AR8151 Ethernet kartı (NDIS 6.30)
Intel i7 3770 lvy Bridye 3.40 Ghz İşlemci
DDR 3 8GB Ram
AMD Radeon HD 6700 Ekran kartı
Çift Monitör kullanıyorum.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı