sonsz Hectopat Katılım 20 Eylül 2018 Mesajlar 269 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2021 #11 erdemst17 dedi: Bir ara böyle bir büyük oyun için bağış topladılar fakat sonra da geri iade ettiler diye biliyorum. Dolandırıcı çıktı diyenler de vardı. Projesi iptal sanırsam. Genişletmek için tıkla... Aynen para verenlerin parası iade edildi
erdemst17 dedi: Bir ara böyle bir büyük oyun için bağış topladılar fakat sonra da geri iade ettiler diye biliyorum. Dolandırıcı çıktı diyenler de vardı. Projesi iptal sanırsam. Genişletmek için tıkla... Aynen para verenlerin parası iade edildi
Ardaaa11 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Haziran 2020 Mesajlar 7.610 Çözümler 6 Yer Mordor 13 Ocak 2021 #12 348606 dedi: Çımamış bir oyuna balon demek... Her neyse ota b*ka balon demeyin artık. Genişletmek için tıkla... RAW'a balon demeyen de ne bileyim... O kadar küçük bir ekip küçük bütçe ile şu videodaki beklentileri karşılayacak bir şey yapması imkansızdı; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
348606 dedi: Çımamış bir oyuna balon demek... Her neyse ota b*ka balon demeyin artık. Genişletmek için tıkla... RAW'a balon demeyen de ne bileyim... O kadar küçük bir ekip küçük bütçe ile şu videodaki beklentileri karşılayacak bir şey yapması imkansızdı; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
M metaphroz Hectopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 3.405 Çözümler 6 Yer Ankara 13 Ocak 2021 #13 hadwiger dedi: Şimdi bir şey bilmeden gelip dolandırıcı yazarlar, o yüzden açıklamasını yapayım. Oyun iptal olunca bağış yapanlara paraları iade edildi. Genişletmek için tıkla... Ben bilerek yaptılar diye biliyorum hocam.
hadwiger dedi: Şimdi bir şey bilmeden gelip dolandırıcı yazarlar, o yüzden açıklamasını yapayım. Oyun iptal olunca bağış yapanlara paraları iade edildi. Genişletmek için tıkla... Ben bilerek yaptılar diye biliyorum hocam.
Mehmet Yay Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 1.700 Makaleler 2 Çözümler 8 Yer Liberty City 13 Ocak 2021 #14 hadwiger dedi: Şimdi bir şey bilmeden gelip dolandırıcı yazarlar, o yüzden açıklamasını yapayım. Oyun iptal olunca bağış yapanlara paraları iade edildi. Genişletmek için tıkla... Oyun iptal olmadı yalanları ortaya çıkınca paralarına el konuldu.
hadwiger dedi: Şimdi bir şey bilmeden gelip dolandırıcı yazarlar, o yüzden açıklamasını yapayım. Oyun iptal olunca bağış yapanlara paraları iade edildi. Genişletmek için tıkla... Oyun iptal olmadı yalanları ortaya çıkınca paralarına el konuldu.
He162A1 Picopat Katılım 4 Eylül 2020 Mesajlar 720 Çözümler 1 Yer Troposfer'de geziniyor. 13 Ocak 2021 #15 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.661 Makaleler 51 Çözümler 45 13 Ocak 2021 #16 metaphroz dedi: Ben bilerek yaptılar diye biliyorum hocam. Genişletmek için tıkla... Sonuç olarak kimse dolandırıldı mı? Hayır. Bu onlara dolandırıcı deme hakkını vermez.
metaphroz dedi: Ben bilerek yaptılar diye biliyorum hocam. Genişletmek için tıkla... Sonuç olarak kimse dolandırıldı mı? Hayır. Bu onlara dolandırıcı deme hakkını vermez.
T Traviss Bickle Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2018 Mesajlar 1.885 Makaleler 5 Çözümler 6 13 Ocak 2021 #17 Bilerek yapsalar bile o platform parayı geri iade ediyor.
M metaphroz Hectopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 3.405 Çözümler 6 Yer Ankara 13 Ocak 2021 #18 hadwiger dedi: Sonuç olarak kimse dolandırıldı mı? Hayır. Bu onlara dolandırıcı deme hakkını vermez. Genişletmek için tıkla... Ama amaçları o değil miydi?
hadwiger dedi: Sonuç olarak kimse dolandırıldı mı? Hayır. Bu onlara dolandırıcı deme hakkını vermez. Genişletmek için tıkla... Ama amaçları o değil miydi?
Paveloyd Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mart 2019 Mesajlar 5.207 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2021 #19 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Cube World V2. Bize para verin süper bir RP oyunu geliştiriyoruz diyip bağışları alıp tüy oldular. (Bağışlar iade edilmiş.)
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Cube World V2. Bize para verin süper bir RP oyunu geliştiriyoruz diyip bağışları alıp tüy oldular. (Bağışlar iade edilmiş.)
hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.661 Makaleler 51 Çözümler 45 13 Ocak 2021 #20 metaphroz dedi: Ama amaçları o değil miydi? Genişletmek için tıkla... Amaçlarının o olduğuna dair bir kanıtınız var mı?
metaphroz dedi: Ama amaçları o değil miydi? Genişletmek için tıkla... Amaçlarının o olduğuna dair bir kanıtınız var mı?