Rawm ES21 Pro dongle çalışmıyor

Vavuenx

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, bir ay önce forumdaki önerilerle Rawm ES21 Pro mouse aldım Wraithesports sitesinden. Mouse gayet güzel çalışıyordu, halen çalışıyor ama dongle ışıkları yanmıyor ve mouse kablosuz çalışmıyor. Bugün şarj olması için bilgisayara bağlı bir Type-C kablosunu mouse takıp kullandım, aynı zamanda dongle de duruyordu kabloda ama hiçbir ayar dokunma falan yapmadım. Şarj olduktan sonra mouse bağlı olan kabloyu çıkarıp kablosuz şekilde kullanmaya devam etmek istedim ama şimdi dongle önceden olduğu gibi ışık yakmıyor ve mouse bağlanmıyor hiçbir şekilde. Aygıt Yöneticisi'nden mouse ve dongle sildim. Dongle bilgisayara takılınca okuyor bilgisayar, takar takmaz Aygıt Yöneticisi'nde mouse oluşturuyor dongle için. Farklı slotlara da taktım; anakarta da taktım, bir şey değişmedi. Wraith sitesinde birisi şarj olduktan sonra dongle görmediğini söylemiş, Gaming+ ayarını açmak gerekiyor yazmış. Gaming+ ayarını açtım ama dongle yine de çalışmıyor. Bu fareyi kullananlar varsa nasıl çözebilirim, yardımcı olabilir mi?

Reset atmak için kitapçığında bunlar yazıyor : Mouse altından OFF moduna alın. DPI tuşuna basılı tutarken ON moduna tekrar alın. Mavi ışık yanması gerekiyor.

Sorunu çözdünüz mü? Bu fareyi almak istiyorum ama deneyimlerinizi paylaşır mısınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…