Rawm Leviathan V4 için mouse pad önerisi

Zyetwy

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Gtx 1650 ti
i7 10750H 2.60 GHz
16 GB Ram
1 TB Hdd
256 GB Ssd
(Lenova ideaPad Gaming 3 Laptop)
Yakın zamanda siyah Leviathan v4 alıcağım, şu an 90 40 xrades kullanıyorum ancak v4 premium bir mouse olduğu için güzel bir mouse pad almak istiyorum öneriniz nelerdir? Ne çok hızlı ne çok yavaş istiyorum kaysın ama kontrollü olsun.

Yakın zamanda siyah Leviathan v4 alıcağım, şu an 90 40 xrades kullanıyorum ancak v4 premium bir mouse olduğu için güzel bir mouse pad almak istiyorum öneriniz nelerdir? Ne çok hızlı ne çok yavaş istiyorum kaysın ama kontrollü olsun.
Bir metro fanı daha🥰. Bütçe nedir?

Geç yazıyorum kusura bakmayın bütçem 1000 2000 lira arası

Bu fiyatta en ideal kenarı dikişli olursa iyi olur

Yüzeyden beklentiniz nedir?
Beklentim kaliteli olsun kenarı dikişli uzun ömürlü olsun aşınmasın kaysın ama çok hızlı olmadın uçup kaçmasın biraz hızlı olabilir ama kontrol da versin.

Beklentim kaliteli olsun kenarı dikişli uzun ömürlü olsun aşınmasın kaysın ama çok hızlı olmadın uçup kaçmasın biraz hızlı olabilir ama kontrol da versin.
Bu bütçede bu tam size göre.

Bu bütçede bu tam size göre.
Ürün nasıl ? Fiyat performans açısından Soa hubrid nasıldır Peki? Bu daha mı iyi

Ürün nasıl? Fiyat performans açısından Soa hubrid nasıldır Peki? Bu daha mı iyi
Soa hibrit bundan daha kontrollü ve pürüzlü isterseniz ona da bakabilirsiniz. Ürün gayet kaliteli ve güzel bir ürün tek sıkıntısı yanlış bilmiyorsam rulo halinde geliyor ama kısa zamanda düzeliyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı