Rawm Leviathan V4 ve Wraith Ace Storm mouse pad alınır mı?

Bütçe
4000

Tarcansari

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar mevcut olarak Logitech G PRO Superlight 2 ve Klasse Tiger mouse pad kullanıyorum. Bu kombinasyondan Rawm Leviathan V4 ve Wraith Ace Storm Mouse Pad'de geçmeyi düşünüyorum. El ölçüm 18X9.5cm ve relaxed claw tarzı tutuyorum. Genelde Valorant, CS2 tarzı FPS oyunlar oynuyorum, oyun içi hassasiyet ayarlarım da 1600DPI ve 0.175 sens civarında, sizce geçmek mantıklı mı? Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

İyi Sosyaller.

Merhaba arkadaşlar mevcut olarak Logitech G PRO Superlight 2 ve Klasse Tiger mouse pad kullanıyorum. Bu kombinasyondan Rawm Leviathan V4 ve Wraith Ace Storm Mouse Pad'de geçmeyi düşünüyorum. El ölçüm 18X9.5cm ve relaxed claw tarzı tutuyorum. Genelde Valorant, CS2 tarzı FPS oyunlar oynuyorum, oyun içi hassasiyet ayarlarım da 1600DPI ve 0.175 sens civarında, sizce geçmek mantıklı mı? Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

İyi Sosyaller.

Superlight sorunsuzza mouse değiştirmenize gerek yok hocam. Pad ve skates değiştirebilirsiniz ama. Stok skatesleri iyi değil Superlight’ın.

Bu ikiliyi alabilirsiniz.

Superlight sorunsuzza mouse değiştirmenize gerek yok hocam. Pad ve skates değiştirebilirsiniz ama. Stok skatesleri iyi değil Superlight'ın.

Bu ikiliyi alabilirsiniz.

ESP tiger ice V2 var hocam altında ama fareye alışamadım nedense bu önerdiğiniz mouse Pad'ın diğerinden farkı nedir?

ESP tiger ice V2 var hocam altında ama fareye alışamadım nedense bu önerdiğiniz mouse Pad'ın diğerinden farkı nedir?

Hybrid bir ürün, yüzey kalitesi olarak da çok daha iyi bir ürün. GPX’e neden alışamadınız hocam? Ne sizi rahatsız etti?

Hybrid bir ürün, yüzey kalitesi olarak da çok daha iyi bir ürün. Gpx'e neden alışamadınız hocam? Ne sizi rahatsız etti?
Gerek Logitech Hero 2 sensörde Motion Sync olmaması gerek teknik özelleştirmede kısıtlı olması ve skatez değiştirdikten sonra düşük lod ayarında takılamalar yapması sebebiyle iyice soğudum fareden diyebilirim hocam.

Gerek Logitech Hero 2 sensörde Motion Sync olmaması gerek teknik özelleştirmede kısıtlı olması ve skatez değiştirdikten sonra düşük lod ayarında takılamalar yapması sebebiyle iyice soğudum fareden diyebilirim hocam.

Anladım hocam. Şekil olarak Leviathan bir tık daha büyük, elime uyar diyorsanız alabilirsiniz. Aktif olarak kullandığım mouselardan biri, kesinlikle üzmez sizi. Leviathan’ın kullandığı skatesler de çok iyi, ESPTiger Ice gibi diyebilirim.

Anladım hocam. Şekil olarak Leviathan bir tık daha büyük, elime uyar diyorsanız alabilirsiniz. Aktif olarak kullandığım mouselardan biri, kesinlikle üzmez sizi. Leviathan’ın kullandığı skatesler de çok iyi, ESPTiger Ice gibi diyebilirim.
Zaten sizin de yorum yaptğınız birkaç konu ve videolara göz attım Lamzu maya X düşünüyordum fakat mcu tarafı ve fiyat farkı ve güncellik açısından Leviathan V4 tercih etmek biraz daha mantıklı geldi açıkçası,
Mouse pad tarafında Wraith ace storm %70 Speed %30 Control olarak geçiyor ve sprit of Aim'e kıyasla daha çok tercih edilirken sizin freefall MFG V2 önermenizin yüzey haricinde başka bir nedeni var mıdır?

Zaten sizin de yorum yaptğınız birkaç konu ve videolara göz attım Lamzu maya X düşünüyordum fakat mcu tarafı ve fiyat farkı ve güncellik açısından Leviathan V4 tercih etmek biraz daha mantıklı geldi açıkçası,
Mouse pad tarafında Wraith ace storm %70 Speed %30 Control olarak geçiyor ve sprit of Aim'e kıyasla daha çok tercih edilirken sizin freefall MFG V2 önermenizin yüzey haricinde başka bir nedeni var mıdır?

Dediğiniz gibi fiyat farkı var arada. Lamzu’nun artısı yazılımı ve marka ismi. Leviathan 5-6 bin lira fiyat etiketiyle satılsa burada kimse şaşırmazdı diye düşünüyorum. Malzeme kalitesi olarak en tepeye oynayan bir ürün.

Freefall önermemin sebebi doku ve yüzey kalitesi olarak daha iyi olması. CS2 ve Valorant oynadığınızı belirtmiştiniz. Leviathan skatesleri + Storm fazla hızlı gelebilir. @kxy hocam freefall kullanıyor, marka hakkında daha bilgili kendisi.

Dediğiniz gibi fiyat farkı var arada. Lamzu'nun artısı yazılımı ve marka ismi. Leviathan 5-6 bin lira fiyat etiketiyle satılsa burada kimse şaşırmazdı diye düşünüyorum. Malzeme kalitesi olarak en tepeye oynayan bir ürün.

Freefall önermemin sebebi doku ve yüzey kalitesi olarak daha iyi olması. CS2 ve Valorant oynadığınızı belirtmiştiniz. Leviathan skatesleri + storm fazla hızlı gelebilir. @kxy hocam freefall kullanıyor, marka hakkında daha bilgili kendisi.

Anladım hocam vakit ayırıp yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim, @kxy hocam müsait olduğunda bize tecrübelerini aktarırsa sevinirim.

Storm dendigi gibi hizli gelebilir, Freefall'da pürüzlü speed bir yüzeye sahip. Yerine göre hem guzel bir hız hem güzel bir durdurma kuvvet veriyor. Özellikle rekabetçi oyunlar için muazzam bir mousepad. Yüzey olarak cidden en üst seviyede bir mousepad.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı