3 360388 Kilopat Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 6.455 Makaleler 19 Çözümler 8 6 Kasım 2020 #11 5000TL çok zor. RTX 2060 Super bile olmuş 4500. Series S bakın. Veya biraz daha arttırım diyorsanız PS5 dijital sürüm. Darth Sand the WISE dedi: Işın İzleme (Ray Tracing) Teknolojisine Sahip Ekran Kartları Işın İzleme Teknolojisi'nin RTX serisi ile sektöre giriş yapmasının ardından NVIDIA, bazı GTX 10 serisi kartlara da bu desteği sağladı. www.webtekno.com Genişletmek için tıkla... Evet 1660'ta var fakat 13 FPS oynuyorsunuz oyunu. Çünkü mimarileri uygun değil.
5000TL çok zor. RTX 2060 Super bile olmuş 4500. Series S bakın. Veya biraz daha arttırım diyorsanız PS5 dijital sürüm. Darth Sand the WISE dedi: Işın İzleme (Ray Tracing) Teknolojisine Sahip Ekran Kartları Işın İzleme Teknolojisi'nin RTX serisi ile sektöre giriş yapmasının ardından NVIDIA, bazı GTX 10 serisi kartlara da bu desteği sağladı. www.webtekno.com Genişletmek için tıkla... Evet 1660'ta var fakat 13 FPS oynuyorsunuz oyunu. Çünkü mimarileri uygun değil.
2 283156 Megapat Katılım 5 Ağustos 2019 Mesajlar 9.821 Makaleler 2 Çözümler 235 6 Kasım 2020 #12 Darth Sand the WISE dedi: Işın İzleme (Ray Tracing) Teknolojisine Sahip Ekran Kartları Işın İzleme Teknolojisi'nin RTX serisi ile sektöre giriş yapmasının ardından NVIDIA, bazı GTX 10 serisi kartlara da bu desteği sağladı. www.webtekno.com Genişletmek için tıkla... GTX1660 gibi ekran kartlar RT özelliğini açamaz. RTX2060 ekran kartı bile RT açınca düşük performans sağlıyor. Ben o habere fazla inanmadım. Sadece yazılımsal olarak gelmiştir. RT çekirdeklere normalde sahip değil. ( GTX serisi ) RT açmak için en az RTX2070 ekran kartı lazım "bence".
Darth Sand the WISE dedi: Işın İzleme (Ray Tracing) Teknolojisine Sahip Ekran Kartları Işın İzleme Teknolojisi'nin RTX serisi ile sektöre giriş yapmasının ardından NVIDIA, bazı GTX 10 serisi kartlara da bu desteği sağladı. www.webtekno.com Genişletmek için tıkla... GTX1660 gibi ekran kartlar RT özelliğini açamaz. RTX2060 ekran kartı bile RT açınca düşük performans sağlıyor. Ben o habere fazla inanmadım. Sadece yazılımsal olarak gelmiştir. RT çekirdeklere normalde sahip değil. ( GTX serisi ) RT açmak için en az RTX2070 ekran kartı lazım "bence".
N Nieagerams Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mayıs 2019 Mesajlar 5.695 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2020 #13 Darth Sand the WISE dedi: Işın İzleme (Ray Tracing) Teknolojisine Sahip Ekran Kartları Işın İzleme Teknolojisi'nin RTX serisi ile sektöre giriş yapmasının ardından NVIDIA, bazı GTX 10 serisi kartlara da bu desteği sağladı. www.webtekno.com Genişletmek için tıkla... Linke bakarsanız 1080 Ti'a da geldiği yazıyor ama bakın 1080 Ti'ın RT testlerine oynatamıyor. Sadece ''açılsın'' yapılmış bir güncelleme. RT kullanmak için 2060'dan aşağısı alınmaz.
Darth Sand the WISE dedi: Işın İzleme (Ray Tracing) Teknolojisine Sahip Ekran Kartları Işın İzleme Teknolojisi'nin RTX serisi ile sektöre giriş yapmasının ardından NVIDIA, bazı GTX 10 serisi kartlara da bu desteği sağladı. www.webtekno.com Genişletmek için tıkla... Linke bakarsanız 1080 Ti'a da geldiği yazıyor ama bakın 1080 Ti'ın RT testlerine oynatamıyor. Sadece ''açılsın'' yapılmış bir güncelleme. RT kullanmak için 2060'dan aşağısı alınmaz.
D Darth Sand the WISE Hectopat Katılım 26 Haziran 2020 Mesajlar 239 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2020 #14 Herkese teşekkür ederim. Xbox Series S'e yöneliyorum. Malum seçim sonuçları da önemli ve konuya son noktayı koyuyorum. Bu devirde PC toplanmaz!
Herkese teşekkür ederim. Xbox Series S'e yöneliyorum. Malum seçim sonuçları da önemli ve konuya son noktayı koyuyorum. Bu devirde PC toplanmaz!