K KoltuktakiElektarlar Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Haziran 2020 Mesajlar 1.478 Makaleler 2 29 Mart 2021 #11 121228 dedi: Witcher 3'e RTX gelecekti en son. Geldiyse bir bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Ne zaman gelecek? Bu arada belirtmeyi unutmuşum Steam önceliğim. Nemai dedi: Shadow Of The Tomb Raider Definitive Edition 48 lira olması lazım. Normal sürümünü nedense bulamadım. RTX var ama oyunda. Genişletmek için tıkla... Hocam Rise'da daha ilk bölümü geçemedim ben. Shadow iyi midir? Cyberpunk 2077'yi aldım ancak beğenmeyip iade ettim, Minecraft Bedrock zaten var.
121228 dedi: Witcher 3'e RTX gelecekti en son. Geldiyse bir bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Ne zaman gelecek? Bu arada belirtmeyi unutmuşum Steam önceliğim. Nemai dedi: Shadow Of The Tomb Raider Definitive Edition 48 lira olması lazım. Normal sürümünü nedense bulamadım. RTX var ama oyunda. Genişletmek için tıkla... Hocam Rise'da daha ilk bölümü geçemedim ben. Shadow iyi midir? Cyberpunk 2077'yi aldım ancak beğenmeyip iade ettim, Minecraft Bedrock zaten var.
S Salih_Emre Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 5.969 Makaleler 3 Çözümler 8 29 Mart 2021 #12 121228 dedi: Bak bu da iyidir. Genişletmek için tıkla... İndirimde 100 TL olan Metro Exodus'u alabilirsin, şu an 100 TL altında Shadow of the Tomb Raider alabilirsin demek istedim.
121228 dedi: Bak bu da iyidir. Genişletmek için tıkla... İndirimde 100 TL olan Metro Exodus'u alabilirsin, şu an 100 TL altında Shadow of the Tomb Raider alabilirsin demek istedim.
K KoltuktakiElektarlar Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Haziran 2020 Mesajlar 1.478 Makaleler 2 29 Mart 2021 #13 Salih_Emre dedi: İndirimde 100 TL olan Metro Exodus'u alabilirsin, şu an 100 TL altında Shadow of the Tomb Raider alabilirsin demek istedim. Genişletmek için tıkla... Shadow'u alıyorum. En kötü iade ederim. Steam'ın iade politikası müthiş gerçekten.
Salih_Emre dedi: İndirimde 100 TL olan Metro Exodus'u alabilirsin, şu an 100 TL altında Shadow of the Tomb Raider alabilirsin demek istedim. Genişletmek için tıkla... Shadow'u alıyorum. En kötü iade ederim. Steam'ın iade politikası müthiş gerçekten.
1 121228 Megapat Katılım 8 Temmuz 2016 Mesajlar 2.811 Makaleler 10 Çözümler 7 29 Mart 2021 #14 KoltuktakiElektarlar dedi: Ne zaman gelecek? Bu arada belirtmeyi unutmuşum Steam önceliğim. Hocam Rise'da daha ilk bölümü geçemedim ben. Shadow iyi midir? Cyberpunk 2077'yi aldım ancak beğenmeyip iade ettim, Minecraft Bedrock zaten var. Genişletmek için tıkla... En son 2020 Eylül'de duyurulmuştu. Fakat gelmemiş hala sanırım. Bu yıl gelir.
KoltuktakiElektarlar dedi: Ne zaman gelecek? Bu arada belirtmeyi unutmuşum Steam önceliğim. Hocam Rise'da daha ilk bölümü geçemedim ben. Shadow iyi midir? Cyberpunk 2077'yi aldım ancak beğenmeyip iade ettim, Minecraft Bedrock zaten var. Genişletmek için tıkla... En son 2020 Eylül'de duyurulmuştu. Fakat gelmemiş hala sanırım. Bu yıl gelir.
S Salih_Emre Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 5.969 Makaleler 3 Çözümler 8 29 Mart 2021 #15 KoltuktakiElektarlar dedi: Shadow'u alıyorum. En kötü iade ederim. Steam'ın iade politikası müthiş gerçekten. Genişletmek için tıkla... Ondan önce 2 oyun var. Tomb Raider (2013) Rise of the Tomb Raider. Bunları da alabilirsin indirimde ikisi ama RTX desteği yok.
KoltuktakiElektarlar dedi: Shadow'u alıyorum. En kötü iade ederim. Steam'ın iade politikası müthiş gerçekten. Genişletmek için tıkla... Ondan önce 2 oyun var. Tomb Raider (2013) Rise of the Tomb Raider. Bunları da alabilirsin indirimde ikisi ama RTX desteği yok.
K KoltuktakiElektarlar Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Haziran 2020 Mesajlar 1.478 Makaleler 2 29 Mart 2021 #16 Rise'ın tüm DLC'lerini+Oyunu içeren bir paketi 12 liraya almıştım ama sarmadı oyun. Salih_Emre dedi: Ondan önce 2 oyun var. Tomb Raider (2013) Rise of the Tomb Raider. Bunları da alabilirsin indirimde ikisi ama RTX desteği yok. Genişletmek için tıkla...
Rise'ın tüm DLC'lerini+Oyunu içeren bir paketi 12 liraya almıştım ama sarmadı oyun. Salih_Emre dedi: Ondan önce 2 oyun var. Tomb Raider (2013) Rise of the Tomb Raider. Bunları da alabilirsin indirimde ikisi ama RTX desteği yok. Genişletmek için tıkla...
S Salih_Emre Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 5.969 Makaleler 3 Çözümler 8 29 Mart 2021 #17 KoltuktakiElektarlar dedi: Rise'ın tüm DLC'lerini+oyunu içeren bir paketi 12 liraya almıştım ama sarmadı oyun. Genişletmek için tıkla... Açıkcası çok far yok bu 2 oyun arasında onu sevmesseniz bunu da sevmeniz zor biraz.
KoltuktakiElektarlar dedi: Rise'ın tüm DLC'lerini+oyunu içeren bir paketi 12 liraya almıştım ama sarmadı oyun. Genişletmek için tıkla... Açıkcası çok far yok bu 2 oyun arasında onu sevmesseniz bunu da sevmeniz zor biraz.
K KoltuktakiElektarlar Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Haziran 2020 Mesajlar 1.478 Makaleler 2 29 Mart 2021 #18 Gameplaylerine bakayım bir. Belki severim. Salih_Emre dedi: Açıkcası çok far yok bu 2 oyun arasında onu sevmesseniz bunu da sevmeniz zor biraz. Genişletmek için tıkla...
Gameplaylerine bakayım bir. Belki severim. Salih_Emre dedi: Açıkcası çok far yok bu 2 oyun arasında onu sevmesseniz bunu da sevmeniz zor biraz. Genişletmek için tıkla...
ismimberkay Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Temmuz 2020 Mesajlar 2.034 Çözümler 43 Yer Miami, FL 29 Mart 2021 #19 Minecraft en iyisi bence.
GokhanAlb Hectopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 354 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2021 #20 Cyberpunk