yesnt Hectopat Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 513 Çözümler 1 Yer Çukurova, Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2025 #11 huseyinsevgi32 dedi: KPSS'de ne önerirsiniz hocam? Genişletmek için tıkla... Bakanlıklar destek personeli alıyor. Şu an adalet bakanlığı ikm, zabıt katibi alıyor. Benim çevremde çoğu kişi artık ortaöğretime yöneldi.
huseyinsevgi32 dedi: KPSS'de ne önerirsiniz hocam? Genişletmek için tıkla... Bakanlıklar destek personeli alıyor. Şu an adalet bakanlığı ikm, zabıt katibi alıyor. Benim çevremde çoğu kişi artık ortaöğretime yöneldi.
M marshallfx Femtopat Katılım 17 Nisan 2025 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2025 #12 huseyinsevgi32 dedi: 2 yıllık, Beykoz Üniversitesi'nde raylı sistemler işletmeciliği okumayı düşünüyorum. Önerir misiniz acaba? Genişletmek için tıkla... Alım sayısı az ama KPSS puanları düşük. Masabaşı iş bence güzel bölüm. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Ağustos 2025
huseyinsevgi32 dedi: 2 yıllık, Beykoz Üniversitesi'nde raylı sistemler işletmeciliği okumayı düşünüyorum. Önerir misiniz acaba? Genişletmek için tıkla... Alım sayısı az ama KPSS puanları düşük. Masabaşı iş bence güzel bölüm.