Raze main için set dizilimi önerisi

micheal owen

Hectopat
Yer
Istanbul
Daha fazla  
Arkadaşlar ben genellikle Raze oynuyorum ve Raze'in eline yakışacak ne alabilirim? Bir vandal bir de bıçak olarak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kanka benim 4K CS:GO saatim var 1 kuruş bile yatirmadim sadece seçkin aldım çünkü CS:GO'nun skinleri bana göre pek iyi değil asiimov hariç.

Evet Valorant teknolojik anlamda daha ileri bir oyun sonuçta CS:GO gibi sıradan karakterler yok her ajanın kendi yetenekleri var bu da oyunun CS:GO'dan olan farkını gösteriyor ve dediğiniz gibi CS:GO skinleri pek iyi değil örneğin Dragon lore 5K'den başlıyor fiyatı hiçbir özelliği yok ancak 5K'ya Valorant'ta harika bir set dizilir.

Evet Valorant teknolojik anlamda daha ileri bir oyun sonuçta CS:GO gibi sıradan karakterler yok her ajanın kendi yetenekleri var bu da oyunun CS:GO'dan olan farkını gösteriyor ve dediğiniz gibi CS:GO skinleri pek iyi değil örneğin Dragon lore 5K'den başlıyor fiyatı hiçbir özelliği yok ancak 5K'ya Valorant'ta harika bir set dizilir.

Yani evet en azından Valorant'ta özellik var. CS:GO'da tek değişen renkler falan.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam CS:GO topluluk pazarı olduğu için pahalı skinin bir özelliği yok

Technopat Haberler

Geri
Yukarı