Raze Viper Mini Wraith skatez alınmalı mı?

theheadshothd

Hectopat
Daha fazla  
Razer Viper Mini'yi alalı 6 ay oldu sanki artık kaymıyor gibi mouse padlerimi de mouse padi de yıkadım neredeyse yine aynı. Wraith skate Z alsam sorun çözülür mü?

Razer Viper Mini'yi alalı 6 ay oldu sanki artık kaymıyor gibi mouse padlerimi de mouse padi de yıkadım neredeyse yine aynı. Wraith skate Z alsam sorun çözülür mü?
Biraz daha kaygan olur. Alınabilir.

Viper Mini'nin özel skatezleri yok mu zaten beyaz olanlardan?

Kesinlikle almayın. Razer'ın skatezi buna 1000 basar.

Knk ben aldım. ufak bir yere çok rahatsız etmeyecek şekilde milimlik yamuk geldi WhatsApp'tan yazdım adamlar 2 gün sonra yeni bir tane gönderdiler hem altını hem üstünü, onu kullanma gereksinimi daha duymadım 2-3 ay sonra onu takarım diye düşünüyorum Razer'in skatezinden daha iyi kayması bana göre.

Ayrıyeten birkaç kişinin yorumuna bakarak kesinlikle almayın demek saçma bence. Bence almayın, demek daha doğru tabir.

Ben olsam Razer beyaz default skatezlerini tercih ederdim, değiştirmek mantıksız yani neredeyse hiçbir fark yok.

Skatez alıp alınmama konusunda kesinlikle almayın dedim. Razer'in skatezi çok daha iyi. Wraith marka ürün alınacaksa da "bence almayın"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…