Razer 7.1 Çalışmıyor

Just a Minute

Hectopat
Yer
Düzce
Daha fazla  
Normalde çalışıyordu ama PC'de Microsoft hesabımı değiştirdim yeni bir profile geçtim ve şimdi 7.1 uygulamasını kurup Windows'tan 7.1 Surround seçtiğimde hiçbir seçenek gelmiyor.

Enable tuşuna basamıyorum bile. Ünlem işaretine basınca bana sistemden 7.1'i seç diyor ama seçince bir şey değişmiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Madem kulaklığın ücretsiz bir şekilde destekliyor THX'i o zaman Synapse üzerinden açman gerekiyor.

Madem kulaklığın ücretsiz bir şekilde destekliyor THX'i o zaman Synapse üzerinden açman gerekiyor.
Dostum bilgin yoksa cevap yazma, bu Razer'ın 7.1 uygulaması zaten bunun için para vermene gerek yok. Alttaki THX resmi reklam, Razer'ın koduyla alınca indirimli geliyor. Alakasız şeyler birbiriyle.

Dostum bilgin yoksa cevap yazma, bu Razer'ın 7.1 uygulaması zaten bunun için para vermene gerek yok. Alttaki THX resmi reklam, Razer'ın koduyla alınca indirimli geliyor. Alakasız şeyler birbiriyle.

Arkadaşım laftan anlamıyor musun sen?
Bende Razer kulaklık kullanıyorum THX'i ücretsiz açmak için Synapse'nin içinden açıyorsun kulaklığın ücretsiz 7.1'i var ise.
O extra indirdiğin 7.1 uygulaması satın alım istiyor hesabına tanımlanıyor THX ile aynı şey kendisi.
Razer olmayan kulaklıklar için o uygulama.

Aynı uygulamayı bende yüklediğimde açılmamıştı zaten.

Tamam da benim kulaklğım ilk aldığım zaman 7.1'den açın diyordu. Ki Synapse bende bomboş sadece böyle gözüküyor.

Kulaklığın Synapse desteği yok haliylede ücretsiz THX (7.1) desteğide yok demek oluyor bu.

Ben THX 7.1 kullanmıyordum zaten onu anlatmaya çalışıyorum. Onun için USB versiyonlar gerekliydi galiba. Benim BlackShark V2 X JAK versiyonu.

Tamam işte sen bu 7.1'i açamazsın satın almadan.
İllaki 7.1 istiyorum diyorsan ücretsiz SteelSeries Sonar kullanabilirsin kullandığın kulaklık fark etmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…