Razer 7.1 Surround App başarılı mı?

Pakhomusky

Hectopat
Daha fazla  
Bugün kargodan BlackShark V2 X geldi. Bende hemen aktivasyon kodunu girip uygulamayı indirdim. Fakat 7.1 ses konusunda çok tecrübeye ve bilgiye sahip olmadığım için konu açıp sormak istedim. Sizce uygulama başarılı mı yoksa kulaklığın stereo modu daha mı iyi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Rezalet bana gore. Acinca sesin "S"sini kasamiyorum. Stereo olarak cok iyi ses kasiliyor ama. THX'i de begendigimi soyleyemem.

Cihazın Synapse desteğinin olmadığını yeni öğrendim de ekolayzer ayarı yapmak için önerebileceğiniz bir uygulaması var mı?
THX uygulamasindan yapiliyor ama 15 gunluk deneme suresi sonra 10 dolar odemeniz lazim ve basarili bulmuyorum. Ses kartiniz realtek ise realtek uygulamasi fena degil. FxSound var o da guzel. Razer yazilim acisindan beni cok hayal kirikligina ugratti bu urunde. Ses karti olmadigi icin cok bir sey yapamadilar belki ama bilemiyorum.

THX uygulamasindan yapiliyor ama 15 gunluk deneme suresi sonra 10 dolar odemeniz lazim ve basarili bulmuyorum. Ses kartiniz Realtek ise Realtek uygulamasi fena degil. Fxsound var o da guzel. Razer yazilim acisindan beni cok hayal kirikligina ugratti bu urunde. Ses karti olmadigi icin cok bir şey yapamadilar belki ama bilemiyorum.

Teşekkür ederim önerileriniz için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı