Razer 7.1 Surround sound uygulaması çalışmıyor

Yigit_226

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, PC'me Razer 7.1 ugulamasını indirdim ama PC de acılmıyor, bunun bir çözümü var mı acaba (uygulamayı silip indirdim)?

Uygulama:7.1 Surround sound.

uygulama açılmıyor galiba hocam
Hocam olmuyorsa Youtube'de açmak için detaylı videolar var.

Razer Blackshark V2X kullandım 1.5 sene boyunca ben şahsen 7.1'i hiç sevmemiştim önermiyorum da. Tabii kendi kararınız, kulaklığınızı da bilmiyorum belki daha iyi bir kulaklıktır. İyi forumlar.

Hocam olmuyorsa Youtube'de açmak için detaylı videolar var.

Razer Blackshark V2X kullandım 1.5 sene boyunca ben şahsen 7.1'i hiç sevmemiştim önermiyorum da. Tabii kendi kararınız, kulaklığınızı da bilmiyorum belki daha iyi bir kulaklıktır. İyi forumlar.
hocam valla bende kullanıyorum şuan Allah belasını versin böyle kulaklığın 19 martta itopyadan aldım hala uğrasşıyorum bütün forumlarda yardım aradım şuan razerin ana ofisyle bir haftadır uğraşıyorum bu 7.1 problemini çözmek için alınmaz vallahi alınmaz keşke hyper alsaymışım

hocam valla bende kullanıyorum şuan Allah belasını versin böyle kulaklığın 19 martta itopyadan aldım hala uğrasşıyorum bütün forumlarda yardım aradım şuan razerin ana ofisyle bir haftadır uğraşıyorum bu 7.1 problemini çözmek için alınmaz vallahi alınmaz keşke hyper alsaymışım
Bende bu kulaklıktan HyperX Cloud III Wireless'e geçtim arada dağlar kadar fark var bana göre. O kulaklık çok koku yapıyordu pedleri bunda öyle bir sorun görmedim. Ayrıca içinde tıkır tıkır sesler geliyordu kafamı sallayınca.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı