BloodyQinQ Kilopat Katılım 6 Mart 2016 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2017 #1 Bu iki arkadaş arasında kaldım, hangisini tavsiye edersiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Mayıs 2017
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.563 Makaleler 65 Çözümler 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 4 Mayıs 2017 #2 Farklı yapıda Mouse'lar. G102 daha küçük mesela. Elinize uygun olanı seçin. Alternatif olarak Corsair Harpoon öneririm.
Farklı yapıda Mouse'lar. G102 daha küçük mesela. Elinize uygun olanı seçin. Alternatif olarak Corsair Harpoon öneririm.
BloodyQinQ Kilopat Katılım 6 Mart 2016 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2017 #3 Akif dedi: Farklı yapıda Mouse'lar. G102 daha küçük mesela. Elinize uygun olanı seçin. Alternatif olarak Corsair Harpoon öneririm. Genişletmek için tıkla... İkisinden de vazgeçtim, kısa süreli idarelik bir şey arıyorum, seneye Razer set dizeceğim. Bundan dolayı idarelik olarak, G300S almaya karar verdim. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Mayıs 2017
Akif dedi: Farklı yapıda Mouse'lar. G102 daha küçük mesela. Elinize uygun olanı seçin. Alternatif olarak Corsair Harpoon öneririm. Genişletmek için tıkla... İkisinden de vazgeçtim, kısa süreli idarelik bir şey arıyorum, seneye Razer set dizeceğim. Bundan dolayı idarelik olarak, G300S almaya karar verdim.