Razer Abyssus vs Rival 110

Ederleyzi

Kilopat
Yer
Türkiye
Razer Abyssus vs Rival 110 mouse hangisini seçmeliyim sizce? Rival 110 alırsam mausepad almak zorundayım yoksa normal mausepadlarda kaymıyor ve mausepad pahalı. Siz olsaydınız oyuncu olarak hangisini seçerdiniz? Bu arada Razer Abyssus markasının makro yazilimi var mi? Saygılar...

Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi hocam bende mouse arayışındayım kaç gündür ve şunu anladım önemli olan mesele marka model cart curt değilmiş, mesele eline oturan mouse bulabilmendir.

Misal ben herkesin önerdiği rival 110 aldım ismine cismine lafım yok ama gel gör ki benlik mouse değil terleme kayma ve ayrıca elime uzun geldi tabi hata benim araştırmadan etmeden aldım yapacak bir şey yok öylece duruyor.

Sana tavsiyem deneyebilecek bir yer varsa git deneyerek al, eğer yoksa elinin ölçüsü ve mouse nasıl kullandığına göre aramalar yaparsan daha iyi sonuç alabilirsin.

Bahsettiğin iki mouse arasında rival 110 orta eller için razer abyssus ise daha küçük eller için tavsiye ediliyor, ben açıkçası birde razer abyssus v2 yi deneceğim, bakalım artık tutturana kadar.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı