V Vienas01 Decapat Katılım 25 Ekim 2023 Mesajlar 155 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2024 #1 Kulaklığı elime aldım. Tek tarafını bir anda güç uygulamamama rağmen kendi kendine dönüp kırıldı. Tamirciye yaptırabilir miyim? Yardımcı olur musunuz? Dosya Ekleri IMG_20240629_123537.jpg 135,3 KB · Görüntüleme: 122
Kulaklığı elime aldım. Tek tarafını bir anda güç uygulamamama rağmen kendi kendine dönüp kırıldı. Tamirciye yaptırabilir miyim? Yardımcı olur musunuz?
Koneko Toujou Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2019 Mesajlar 2.434 Makaleler 2 Çözümler 20 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Haziran 2024 #2 Vienas01 dedi: Kulaklığı elime aldım. Tek tarafını bir anda güç uygulamamama rağmen kendi kendine dönüp kırıldı. Tamirciye yaptırabilir miyim? Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Klasik Razer. Artık iyice Apple'a döndü eskisi gibi kaliteli ürünleri yok. Ben de aynı sorunu Kraken X de yaşadım. Yapıştırıp kullanmayı deneyebilirsiniz.
Vienas01 dedi: Kulaklığı elime aldım. Tek tarafını bir anda güç uygulamamama rağmen kendi kendine dönüp kırıldı. Tamirciye yaptırabilir miyim? Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Klasik Razer. Artık iyice Apple'a döndü eskisi gibi kaliteli ürünleri yok. Ben de aynı sorunu Kraken X de yaşadım. Yapıştırıp kullanmayı deneyebilirsiniz.