mustafaA47 Femtopat Katılım 5 Ağustos 2024 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2025 #1 Hem PC hem telefonda müzik için. Dışarıda kullanılması gibi özellikler, ANC falan iyi gibi duruyor. Alınır mı?
Hem PC hem telefonda müzik için. Dışarıda kullanılması gibi özellikler, ANC falan iyi gibi duruyor. Alınır mı?
Selamlarrrr Femtopat Katılım 27 Şubat 2025 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2025 #2 Blackshark V2 Pro daha çok tavsiye ediyorum. Başka birisi 4 ay kullanıp plastikleri kırılmış ama siz bilirsiniz.
Blackshark V2 Pro daha çok tavsiye ediyorum. Başka birisi 4 ay kullanıp plastikleri kırılmış ama siz bilirsiniz.
G H O S T R İ D E R Picopat Katılım 16 Ocak 2025 Mesajlar 213 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2025 #3 Selamlarrrr dedi: BlackShark V2 Pro daha çok tavsiye ediyorum. Başka birisi 4 ay kullanıp plastikleri kırılmış ama siz bilirsiniz. Genişletmek için tıkla... mustafaA47 dedi: Hem PC hem telefonda müzik için. Dışarıda kullanılması gibi özellikler, ANC falan iyi gibi duruyor. Alınır mı? Genişletmek için tıkla... Bence ikisinin de yerine Anker Soundcore Q30 dalan alın hem kaliteli hem de ömrü uzun.
Selamlarrrr dedi: BlackShark V2 Pro daha çok tavsiye ediyorum. Başka birisi 4 ay kullanıp plastikleri kırılmış ama siz bilirsiniz. Genişletmek için tıkla... mustafaA47 dedi: Hem PC hem telefonda müzik için. Dışarıda kullanılması gibi özellikler, ANC falan iyi gibi duruyor. Alınır mı? Genişletmek için tıkla... Bence ikisinin de yerine Anker Soundcore Q30 dalan alın hem kaliteli hem de ömrü uzun.
mustafaA47 Femtopat Katılım 5 Ağustos 2024 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2025 #4 Selamlarrrr dedi: BlackShark V2 Pro daha çok tavsiye ediyorum. Başka birisi 4 ay kullanıp plastikleri kırılmış ama siz bilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ben şu an neredeyse 1 yıl falan oldu Razer BlackShark V2 X kullanıyorum V2 Pro ile arasında ne farklar var tam olarak.
Selamlarrrr dedi: BlackShark V2 Pro daha çok tavsiye ediyorum. Başka birisi 4 ay kullanıp plastikleri kırılmış ama siz bilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ben şu an neredeyse 1 yıl falan oldu Razer BlackShark V2 X kullanıyorum V2 Pro ile arasında ne farklar var tam olarak.