R Ramazan İleri Hectopat Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 153 Çözümler 1 4 Nisan 2023 #1 Bugün Razer Barracuda Pro kulaklığını aldım, ancak mikrofondan ses gitmiyor. Bu konuda ne yapabilirim? şöyle bir şey farkettim kulaklığı telefona bağlamama rağmen karşı tarafa ses gitmiyor bu konu da ne yapabilirim. bir kişi yardım edebilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Nisan 2023
Bugün Razer Barracuda Pro kulaklığını aldım, ancak mikrofondan ses gitmiyor. Bu konuda ne yapabilirim? şöyle bir şey farkettim kulaklığı telefona bağlamama rağmen karşı tarafa ses gitmiyor bu konu da ne yapabilirim. bir kişi yardım edebilir mi?
ViperSting Kilopat Katılım 1 Eylül 2019 Mesajlar 159 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2023 #2 Sağ tarafta mod değiştirme tuşu var, ona basmanız lazım muhtemelen wireless modunda kullanıyorsunuz. Dosya Ekleri controls-large.jpg 474,2 KB · Görüntüleme: 37
R Ramazan İleri Hectopat Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 153 Çözümler 1 1 Mayıs 2023 #3 yok ne yazıkki her şeyi denedim ancak sorun çözülmedi, kulaklık değişimi yapıldı. teşekkürler