Razer Barracuda Pro nasıldır?

Mert Erbeden

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, Razer'ın kablosuz kulaklıklarından Barracuda Pro'nun iyi olduğunu duydum ancak 2 konuda kararsız kaldım. Mikrofon kalitesinin maalesef kötü olduğunu söylemişler ve kulaklık deriden olduğu için terletme de yapabiliyormuş. Bu 2 dezavantaj dışında bir eksi yanının olmadığını söylemişler. Tabii ki aktif gürültü engelleme, ses kalitesi mükemmel ve şarjının da uzun gittiğini söylemişler. Yaklaşık 40 saat zaten vadedilen süre ve bu süreyi bir hayli veriyormuş. Sizce alınabilecek bir kulaklık mı? Wireless (kablosuz) bakıyorum ve bu arada söylemeyi unutmuşum, dongle (aygıtı) biraz yer kaplıyormuş. Type-C olarak o da kulaklığın bir başka eksi yanıymış ama bence çok sorun etmez.

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi mi kötü mü tam bir bilgim yok, forumda da konu bulamadım ama Razer Kraken V3 Pro düşünebilirsiniz.

barracuda pro ve blackshark v2 usb special edition kullandim barracuda o kadar rahat geldiki bana sarjini düşünmuyorsun istedigin zaman sarja takiyorsun sarj dusuk uyarisi veriyor o uyariyo verdiginde bile 5 saat kesintisiz muzik dinliyebiliyorsun thx bence blacksharktan daha iyi cok rahat bi kulaklik 17 saat boyunca kafamdan cikarmadim hissettirmedi evin icinde doyasiya gez ses kesintisi olmuyor kablo sorun etmiyorsa ve degisik seyler ariyorsan razer kraken v3 hypersense deniyebilirsin titresim motoru oldugu icin denemedim ama cok ovuyorlar

Barracuda Pro ve BlackShark V2 USB Special Edition kullandim Barracuda o kadar rahat geldiki bana sarjini düşünmuyorsun istedigin zaman sarja takiyorsun şarj dusuk uyarisi veriyor o uyariyor verdiginde bile 5 saat kesintisiz muzik dinliyebiliyorsun THX bence BlackShark'tan daha iyi cok rahat bir kulaklık 17 saat boyunca kafamdan cikarmadim hissettirmedi evin icinde doyasiya gez ses kesintisi olmuyor kablo sorun etmiyorsa ve degisik seyler ariyorsan Razer Kraken V3 hypersense deneyebilirsin titresim motoru oldugu icin denemedim ama cok ovuyorlar

Cevabın için sağ ol ama biraz geç cevaplamış oldun dostum ben Razer baraccuda düz olan modeli aldım gayet memnunum şahsen şarjı da iyi ses kalitesi de iyi hem müzik dinliyorum hem de oyun oynarken kullanmaktayım oldukça güzel bir kulaklık çok memnumum açıkçası fiyatı da 3600 TL'ydi aldığımda o bütçeye göre gayet tatmin edici bir kulaklıktır aradığın özellikleri sunuyor ve tabii ki deri de değil düz olan baraccuda, baraccuda Pro deri olduğu için ve biraz da pahalı olduğu için almadım o yüzden bu kulaklık beni memnun etti ama senin dediğin modeller de güzel tabii amaç meselesi daha çok ben hem oyun hem de müzik için güzel bir kablosuz kulaklık arıyordum aldım nihayetinde

Hocam selamlar aradan 2 yıl geçmiş bende Pro modelini almak istiyorum fakat Barracuda serisini. Menteşe kısmının dandik olduğu ve 1 yıl sonra kendi kendiliğinden kırıldığını söylüyorlar sizde böyle bir durum oldu mu?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı