muhammddd8 Decapat Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2024 #11 Attalos dedi: Kulaklık geldi mi acaba deneyimlerini bana da aktarırsan çok sevinirim dostum. Genişletmek için tıkla... Pazartesi gelir tahminimce. Tek şüphe duyduğum şey kulaklığın dönen yerinde çatlamalar yaşayanlar var.
Attalos dedi: Kulaklık geldi mi acaba deneyimlerini bana da aktarırsan çok sevinirim dostum. Genişletmek için tıkla... Pazartesi gelir tahminimce. Tek şüphe duyduğum şey kulaklığın dönen yerinde çatlamalar yaşayanlar var.
scofields Hectopat Katılım 8 Nisan 2021 Mesajlar 812 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri i7 12700h(4.9ghz RTX3060(6GB) 16GB(4900MHZ) 512GB SSD Cinsiyet Erkek Meslek serbest 2 Haziran 2024 #12 Attalos dedi: Kulaklık geldi mi acaba deneyimlerini bana da aktarırsan çok sevinirim dostum. Genişletmek için tıkla... Alamadım ya. muhammddd8 dedi: Pazartesi gelir tahminimce. Tek şüphe duyduğum şey kulaklığın dönen yerinde çatlamalar yaşayanlar var. Genişletmek için tıkla... Kanka aldım gayet sıkıntısız. Attalos dedi: Kulaklık geldi mi acaba deneyimlerini bana da aktarırsan çok sevinirim dostum. Genişletmek için tıkla... Aldım gayet memnunum sıkınıtsız. Son düzenleme: 18 Haziran 2024
Attalos dedi: Kulaklık geldi mi acaba deneyimlerini bana da aktarırsan çok sevinirim dostum. Genişletmek için tıkla... Alamadım ya. muhammddd8 dedi: Pazartesi gelir tahminimce. Tek şüphe duyduğum şey kulaklığın dönen yerinde çatlamalar yaşayanlar var. Genişletmek için tıkla... Kanka aldım gayet sıkıntısız. Attalos dedi: Kulaklık geldi mi acaba deneyimlerini bana da aktarırsan çok sevinirim dostum. Genişletmek için tıkla... Aldım gayet memnunum sıkınıtsız.
zvack Hectopat Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 829 Makaleler 1 Çözümler 1 9 Temmuz 2024 #13 özgür hindistan dedi: Alamadım ya. Kanka aldım gayet sıkıntısız. Aldım gayet memnunum sıkınıtsız. Genişletmek için tıkla... Barracuda mı aldın X olanı mı bende şimdi 3dk önce Barracuda white aldım cuma gelir diyor memnun musun hala
özgür hindistan dedi: Alamadım ya. Kanka aldım gayet sıkıntısız. Aldım gayet memnunum sıkınıtsız. Genişletmek için tıkla... Barracuda mı aldın X olanı mı bende şimdi 3dk önce Barracuda white aldım cuma gelir diyor memnun musun hala