Oğuzhan Karaboğa
Hectopat

Daha fazla  

Merhaba ben kulaklık almayı düşünüyorum da eski kulaklığım Rampage crack H11'di cok uzun süre onu kullandım ve kırıldı ve gecici olarak JBL Tune 510 BT kullanıyorum PC de ve sesler cok gec geliyor oyunlarda filan bayağı uzun süredir araştırıyorum Razer Barracuda modeli cok hoşuma gidiyor 50 mm sürücüsü olsun kumaş ped tasarımı olsun ama kronik sorunu varmış sanırım uzatma yerlerinde catlama oluyormuş bundan dolayı aklım SteelSeries Arctis serilerine gitti aklımda Nova 5 ve Nova 7 var fiyatıma uygun ama onlarda 40 mm sürücü ve biraz ağır duruyor 40 mm ile 50mm arasında sanırım fazla bir fark var diye biliyorum sizce Razer Barracuda'yımı almalıyım yoksa Nova serisimi sizin de önerebileceğiniz Max 4000 TL fiyat bandında güzel sahibinden kulaklık olursa önerilere acığım iki kulaklığıda sarı sitede cok az kullanılmış 4K ya buldum Barracuda 3.5k Razer Barracuda kullanan varsa deneyimlerini söylerse cok sevinirim. Belirtmeyi unutmuşum istediğim kulaklık kesinlikle kablosuz olmalı kablodan nefret ediyorum.