Razer Barracuda Wireless vs Razer Blackshark V2 Pro Wireless

u_888

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Acer Nitro 16 An16-41
-Rtx4060
-Ryzen 7 7840hs
-16gb ram ddr5
-512gb+1tb ssd
İkisini de yurt dışından getirttireceğim için uyguna geliyorlar ve fiyat farkıda çok olmuyor. Hangisini almam daha mantıklı olur? Barracuda da genel olarak kırılma sorunu yaşayanlarda var yaşamayanda var. Şans işi ama BlackShark V2 Pro'dan rtingse göre daha iyi. İkisi de değil diyorsanız ne önerirsiniz niye? Deri ped tercih etmeyeceğim. Oyun oynamada, film izlemede ve müzik dinlemek için kullanacağım.

İkisini de yurt dışından getirttireceğim için uyguna geliyorlar ve fiyat farkıda çok olmuyor. Hangisini almam daha mantıklı olur? Barracuda da genel olarak kırılma sorunu yaşayanlarda var yaşamayanda var. Şans işi ama BlackShark V2 Pro'dan rtingse göre daha iyi. İkisi de değil diyorsanız ne önerirsiniz niye? Deri ped tercih etmeyeceğim. Oyun oynamada, film izlemede ve müzik dinlemek için kullanacağım.
Vayy be yurt dışı imkanın var ve bu Razer coplerine para dokuyorsun , piyasada türk halkı TYGR300 , PC38X alamıyor yurt dışında olduğu için sen ise o imkana sahip olabilmene rağmen Razer alıyorsun (bu saydığım iki kulaklık en iyi yönlü ses gerçekti harika a sınıf ses kalitesine sahip kulaklıklar) bütçe kaç?

Vayy be yurt dışı imkanın var ve bu Razer coplerine para dokuyorsun , piyasada türk halkı TYGR300 , PC38X alamıyor yurt dışında olduğu için sen ise o imkana sahip olabilmene rağmen Razer alıyorsun (bu saydığım iki kulaklık en iyi yönlü ses gerçekti harika a sınıf ses kalitesine sahip kulaklıklar) bütçe kaç?
100-140 euro arası hocam. Önerinizi beklerim.

Son düzenleme:
Kablosuz ve kumaş ped olmalı. Closed back daha iyi olur.

@464250 hocam en kısa sürede dönerseniz çok iyi olur.
Euro fiyatlarına baktım birşey bulamadım sonrada dönmeyi unuttum, sana kısaca anlatıyım Blackshark V2 pro 2023 kullandım kronik sorunlu, menteşesi kopan bir cihaz daha çok bass odakli , imaging'i nova 7, nova 5 Cloud 3 wireless G pro X2'nin gerisinde bir kulaklığın imaging'i kötüyse oyundada ses kasamassin demek . Barracuda X konforlu yalan yok fakat ses kalitesi seni etkiliyeceğini sanmam.
Kısaca şöyle bir liste oluşuyum.
Ses kalitesi ve oyunda seni tatmin edebilecek olanlar:
Tygr 300 (open back )
Pc38x (Open BACK)
DT 770 pro (closed back) (80 ohm modelini al eğer ses kartin iyise 250 ohm)

Tygr'i kullanmadım pc38x'i kullandım geçen siparis ettim ses kalitesi hoşuma gitti yurt dışı olduğu için baya beklicem, tygr oyun konusunda daha iyi diyorlardı.

Eğer illa closed back kablosuz şartsa.
Nova7/5 (aynı sürücüleri kullanıyorlar ses kalitesi farkı yok)
Nova pro (seni sesi etkiliyebilir , kaç Euro bilmiyorum ama bütçe ustuyse kesinlikle artır, Gamedac ile geliyor, değiştirebilir bataryası var)

Kablosuz oyuncu kulakliklarinda genellikle dip ses sorunu gibi problemler olabiliyor onu soyliyim.

Euro fiyatlarına baktım bir şey bulamadım sonra da dönmeyi unuttum, sana kısaca anlatayım BlackShark V2 Pro 2023 kullandım kronik sorunlu, menteşesi kopan bir cihaz daha çok bass odakli, ımaging'i Nova 7, Nova 5 Cloud 3 Wireless G PRO X2'nin gerisinde bir kulaklığın ımaging'i kötüyse oyundada ses kasamassin demek. Barracuda X konforlu yalan yok fakat ses kalitesi seni etkiliyeceğini sanmam.
Kısaca şöyle bir liste oluşuyum.
Ses kalitesi ve oyunda seni tatmin edebilecek olanlar:
Tygr 300 (open back )
PC38X (open back)
Dt 770 Pro (closed back) (80 ohm modelini al eğer ses kartin iyise 250 ohm)

Tygr'i kullanmadım PC38X'i kullandım geçen sipariş ettim ses kalitesi hoşuma gitti yurt dışı olduğu için bayağı bekleyeceğim, tygr oyun konusunda daha iyi diyorlardı.

Eğer illa closed back kablosuz şartsa.
Nova7/5 (aynı sürücüleri kullanıyorlar ses kalitesi farkı yok)
Nova Pro (seni sesi etkiliyebilir, kaç euro bilmiyorum ama bütçe ustuyse kesinlikle artır, gamedac ile geliyor, değiştirebilir bataryası var)

Kablosuz oyuncu kulakliklarinda genellikle dip ses sorunu gibi problemler olabiliyor onu söyleyeyim.

Hocam almayı düşündüğüm Barracuda X değilki orta segment ürünü olan Wireless olan düz Barracuda yani. Yorumlarına bakınca iyi duruyordu rtingside bayağı iyi duruyordu ama Reddit'te kırılma sorunu vardı deniyor. Ve dışardada kullanılmaya uygun duruyordu tasarım olarak. Diğer dediklerinizede bir bakacağım. Yurt dışından arkadaşım getirecek 10 gün içinde hızlıca aldırmam lazım ondan acele ettirdiydim farklı bir rehber konusunda Logitech G PRO X Wireless önerildiydi. Şimdi sizinkinlerede bir bakacağım. G PRO X Wireless şu an 108 euro gibi bir fiyata geliyor alırsam Barracuda'da 108 euro. Almanyadan getirteceğim.

Son düzenleme:
Hocam almayı düşündüğüm Barracuda X değilki orta segment ürünü olan Wireless olan düz Barracuda yani. Yorumlarına bakınca iyi duruyordu rtingside bayağı iyi duruyordu ama Reddit'te kırılma sorunu vardı deniyor. Ve dışardada kullanılmaya uygun duruyordu tasarım olarak. Diğer dediklerinizede bir bakacağım. Yurt dışından arkadaşım getirecek 10 gün içinde hızlıca aldırmam lazım ondan acele ettirdiydim farklı bir rehber konusunda Logitech G PRO X Wireless önerildiydi. Şimdi sizinkinlerede bir bakacağım. G PRO X Wireless şu an 108 euro gibi bir fiyata geliyor alırsam Barracuda'da 108 euro. Almanyadan getirteceğim.
Normal Barracuda hakkında net birşey demek yalan olur. G pro x wireless'ın TL karşılığı 3800 tl oluyor gayet iyi eğer arada çok fark yoksa G PRO X2 modeline bakın , eğer çok varsa boşverin bakmayı. Kablolu kulaklıklar her zaman kablosuzlardan daha iyi ses verir mesela G pro x kablolu g pro x kablosuzdan daha iyi mik ve ses kaltiesne sahip bunuda hatırlatıyım hatırlatmakta fayda var , bunu göz önüne bulundurarak satın alın ben her zaman kablolu kulaklık tercih ediyorum genelliklle.

Normal Barracuda hakkında net bir şey demek yalan olur. G PRO X Wireless'ın TL karşılığı 3800 TL oluyor gayet iyi eğer arada çok fark yoksa G PRO X2 modeline bakın, eğer çok varsa boş verin bakmayı. Kablolu kulaklıklar her zaman kablosuzlardan daha iyi ses verir mesela G PRO X kablolu G PRO X kablosuzdan daha iyi mik ve ses kaltiesne sahip bunu da hatırlatayım hatırlatmakta fayda var, bunu göz önüne bulundurarak satın alın ben her zaman kablolu kulaklık tercih ediyorum genelliklle.

Hocam aslında başlıkta yazmıyor ilk cevaplayan kişi X diye yazdıydı. Karışmış olabilir sorun yok. G PRO X2 de bütcemi aşıyor. Kabloyla çok sorun yaşıyorum açıkçası ondan tercih etmek istemiyordum. Düz Barracuda hakkında bir deneyime sahip biriyle konuştuysanız anlatırsanız sevinirim. Normalde direk Barracuda'yı almayı düşünüyordum ama plastiğimin kırılma olayı endişelendiriyor. Ondan konu açma gereği duyduydum. Ve peki X değil de normal olduğuna göre önerileriniz sabit mi kalır bazılarına baktım Sennheiser olan bütcemi aşıyor. DT770PRO kablolu diye biliyorum ondan eledim. Nova 5ede bir bakacağım. Kablolu istememe sebebim istemeden bir sürü yere taktırıp zarar görmesinden endişelenmem.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı