Razer Barracuda X 2022 aldım

Ben de aynı kulaklığın 2021 modelini sipariş edeceğim. 1700 lira. Daha ucuza daha iyisi yok sanırım. 2022 sadece pil ömrü ve Bluetooth veriyor. Aradaki farka değmez bence. Alacaksan 2021 model al.

Hangi uygulama desteği hocam, Razer Barracuda X kullanıyorum ve Synapse uyumlu değil. 2022 sürümü hakkında net konuşamıyorum tabii, bir fark varsa bilemiyorum.

2022 modeli ile yeni şeyler eklendi telefon uygulama desteği Bluetooth daha uzun şarj süreleri.

Sizde var sanırım bende almayı düşünüyorum. Önerir misiniz, herhangi bir sorun yaşadınız mı?
sadece 2 sorun yaşadım 1.si 7.1 özelliği 2.si mikrofon ama mikrofonda sorun var mı pek emin değilim arkadaşlarım boğuk ve dipten geldiğini söylüyor ben bakıp test ettim ama öyle bir sorun göremedim tavsiye ederim güzel kulaklık

7.1 ile ne sorunu yaşadınız ve nasıl çözdünüz? FPS oyunlarında ses kasması nasıl?

7.1 ile ne sorunu yaşadınız ve nasıl çözdünüz? FPS oyunlarında ses kasması nasıl?
yok çözemedim razer'a yazdım soruna baktılar garantiye gönderin dediler bu gün garantiye göndereceğim fps oyunlarında ses kasması güzel ben beğendim

bu arada alacaksanız vatan bilgisayardan almayın derim

trendyol üzerinden vatan bilgisayardan aldım kulaklığı, dediğim sorunlar ortaya çıktı ve garantiye göndermek istedim. İlk önce bayisine gittim ama bana dediler ki trendyol üzerinden aldığınınız için trendyol üzerinden garantiye göndermeniz lazım, bende vatan bilgisayara trendyol üzerinden mesaj atmaya çalıştım ama attığım mesajları reddedip cevap vermediler.

Garantiye gönderebildiniz mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…