chfumut Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 461 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2023 #1 Barracuda X 2022 modeli vatan da 2800 TL alınır mı? RAZER BARRACUDA X KABLOSUZ OYUNCU KULAKLIĞI - SİYAH fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Razer Barracuda X Kablosuz Kulaklık Razer Barracuda X Kablosuz oyuncu kulaklığı en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da RAZER BARRACUDA X KABLOSUZ OYUNCU KULAKLIĞI - SİYAH fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Razer Barracuda X Kablosuz Kulaklık Razer Barracuda X Kablosuz oyuncu kulaklığı en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com
Barracuda X 2022 modeli vatan da 2800 TL alınır mı? RAZER BARRACUDA X KABLOSUZ OYUNCU KULAKLIĞI - SİYAH fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Razer Barracuda X Kablosuz Kulaklık Razer Barracuda X Kablosuz oyuncu kulaklığı en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da RAZER BARRACUDA X KABLOSUZ OYUNCU KULAKLIĞI - SİYAH fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Razer Barracuda X Kablosuz Kulaklık Razer Barracuda X Kablosuz oyuncu kulaklığı en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com
ByDexter Hectopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2023 #2 2022 modeli olduğundan emin ol, 2021 modeli olabilir. Barracuda X gayet güzel kulaklık arkadaşıma aldırttım kullanıyor.
2022 modeli olduğundan emin ol, 2021 modeli olabilir. Barracuda X gayet güzel kulaklık arkadaşıma aldırttım kullanıyor.
Merdt Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 9.547 Çözümler 51 Yer Afyonkarahisar 7 Eylül 2023 #3 ByDexter dedi: 2022 modeli olduğundan emin ol, 2021 modeli olabilir. Barracuda X gayet güzel kulaklık arkadaşıma aldırttım kullanıyor. Genişletmek için tıkla... Açılı USB dongle var. '21 modelde düzdü. Alınır, güzel kulaklık. İlla kablosuz olmalı diye bir kriteriniz yoksa HS80 USB de bu civarda fiyata sahip ve daha iyi.
ByDexter dedi: 2022 modeli olduğundan emin ol, 2021 modeli olabilir. Barracuda X gayet güzel kulaklık arkadaşıma aldırttım kullanıyor. Genişletmek için tıkla... Açılı USB dongle var. '21 modelde düzdü. Alınır, güzel kulaklık. İlla kablosuz olmalı diye bir kriteriniz yoksa HS80 USB de bu civarda fiyata sahip ve daha iyi.
chfumut Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 461 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2023 #4 ByDexter dedi: 2022 modeli olduğundan emin ol, 2021 modeli olabilir. Barracuda X gayet güzel kulaklık arkadaşıma aldırttım kullanıyor. Genişletmek için tıkla... Seri numarasına baktım, 2022 modeli ayrıca bluetooth olduğu yazıyor mugun bağazasına gidip bakacağım.
ByDexter dedi: 2022 modeli olduğundan emin ol, 2021 modeli olabilir. Barracuda X gayet güzel kulaklık arkadaşıma aldırttım kullanıyor. Genişletmek için tıkla... Seri numarasına baktım, 2022 modeli ayrıca bluetooth olduğu yazıyor mugun bağazasına gidip bakacağım.
Kaan BRT Kilopat Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 230 10 Kasım 2023 #5 chfumut dedi: Seri numarasına baktım, 2022 modeli ayrıca Bluetooth olduğu yazıyor mugun bağazasına gidip bakacağım. Genişletmek için tıkla... Hocam ne yaptınız kulaklıktan memnun musunuz?
chfumut dedi: Seri numarasına baktım, 2022 modeli ayrıca Bluetooth olduğu yazıyor mugun bağazasına gidip bakacağım. Genişletmek için tıkla... Hocam ne yaptınız kulaklıktan memnun musunuz?