Razer Barracuda X 2022 alınır mı?

FETİH1

Hectopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar, sizce Razer Barracuda X 2022 alınır mı? Uzun süre kullanan arkadaşlar sizce +\eksileri neler? Uzun süreli kullanımda performans kaybı yaşanıyor mu ve mikrofonu nasıldır?

Düz Barracuda sahibiyim, bunu almadan önce X versiyonuna da bakmıştım.

O fiyatta başka alternatifi yok. 50 saat de şarj süresi var. Tek eksisi ses sürücüleri 40MM bu sebeple bütçesinde daha iyi kablolu kulaklıklar var fakat o bütçede daha iyi bir kablosuz kulaklık yok. 2022 modelinde THX Spatial'de var. Mikforonu Barracuda gibi dahili değil de tak çıkar olduğu için bence mic sesi daha iyidir diye düşünüyorum.

Ancak biraz daha bütçe yükseltebilirsen düz Barracuda öneririm. BlackShark V2 Pro ile aynı sürücüleri kullanıyor, ses kalitesi olarak çok fark var.

@Shahdee hocam piyasada adam akıllı Barracuda kalmamış. Piyasası uçmuş. X versiyonu kötü mü gerçekten? Bu bütçede Corsair Void Elite nasıldır? Veya alternatif başka kulaklık var mı?

@Shahdee hocam piyasada adam akıllı Barracuda kalmamış. Piyasası uçmuş. X versiyonu kötü mü gerçekten? Bu bütçede Corsair Void Elite nasıldır? Veya alternatif başka kulaklık var mı?
Ben Vatan Bilgisayar'dan gidip almıştım 5K'ydı o zamanlar (2 ay önce). X versiyonu kötü değil sadece düz Barracuda ile karşılaştırınca tek eksiği sürücülerinin küçük olması aradaki ses farkı muazzam fazla değil ancak fark var, Barracuda sesi daha temiz ve net veriyor. Ancak X'in de mikrofonu iyi dediğim gibi, bu konuda ikisi de iyi aslında ama X olanın biraz daha iyi gibi geldi bana.

Void Elite konusunda benim 3 yıl tecrübem oldu. O kulaklığın malzeme kaltesi iyi değil, ortadan kırılma problemi var ki benimki de ortadan ikiye ayrıldı. Void Elite zaten eski bir kulaklık, ben artık alınmasını önermiyorum ancak ses konusunda hiçbir şey diyemem özellikle Dolby Access kurunca fena değildi. Ortadan kırılma problemleri ve yazılımsal sıkıntıları var, o sebeple önermem. Onun yerine HS80 alın daha iyi.

@Shahdee hocam HS80'in fiyatı 5500TL civarlarında geziyor. Barracuda X'in en ucuz fiyatı 3500TL. Bu bütçelerde HS65'i ve mikrofonunu çok övmüşlerdi. Açıkçası hoşuma gitti. HS80 ile aralarında çok fark var mı biliyor musunuz?

HS80'in kablosuzuna o para verilmez zaten ben kablolusu için konuşmuştum. HS65 ile HS80 arasında tabii ki HS80 daha iyi, özellikle mikrofonu bambaşka ama kablosuzu o para etmez. Barracuda X en F/P kulaklık gibi duruyor şu an. Ben kaç tane Corsair kulaklık aldıysam hep malzemeden ve yazılımdan (ki iCue bence çok kötü bir yazılım) sıkıntı çektiğim için öneremiyorum maalesef.

Ya aslında aklımda HyperX Cloud stringer 2 Wireless de var ama net bir incelemesini veya yorumunu bulamadığım için ona bir öngörüm var sizce Cloud stringer 2 Wireless nasıl ve bu fiyatlardaki öneririniz olan bir kablolu kulaklık var mıdır?

Cloud Stinger 2'yi geç direkt, deri padli kulaklık bu devirde kimseye aldırmam. Kablolu olarak HS80 alabilirsin ancak diğer arkadaşa yazdığım şeyleri okumanı öneririm. Ek olarak HS80'de kafa boyutu önemli yoksa baskı yapıyor.

Peki Corsair HS55 Surround kablolu kulaklık nasıl tercih edilir mi ve 2K verilmeye değer mi?

Peki Corsair HS55 Surround kablolu kulaklık nasıl tercih edilir mi ve 2K verilmeye değer mi?
Yok hocam asla önermem, malzeme kalitesi kötü ve padleri deri. Ayrıca jak.

Eğer daha bütçe dostu istersen anakartın da fena değilse BlackShark V2 X alabilirsin, HS55'den çok daha iyidir. Ancak Barracuda X bakıyorken bu kulaklıklara hiç bakmaman gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…