Razer Barracuda X 2022 cızırtı

Emirhannns

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam. Razer Barracuda X 2022 kulaklığını satın aldım. Kulaklığın sesini kulaklığın kendi ses tekerinden son ses açınca cızırtı geliyor ama ses seviyesini biraz düşürünce cızırtı kayboluyor. Çözümünü bilenler yardımcı olursa sevinirim teşekkürler.

Bende de aynı ürün var. Bende böyle bir sorun yok. Bluetooth yerine Wireless ile bağlanmayı deneyin. Wireless'ta oluyorsa Bluetooth ile bağlanmayı deneyin. Sorunlu bir ürüne denk gelmiş olabilirsiniz.

Bende de aynı ürün var. Bende böyle bir sorun yok. Bluetooth yerine Wireless ile bağlanmayı deneyin. Wireless'ta oluyorsa Bluetooth ile bağlanmayı deneyin. Sorunlu bir ürüne denk gelmiş olabilirsiniz.
Peki siz de arada ses kaybı oluyor mu mesela 10 saniye ses gidiyor sonra geliyor bir de sabaha kadar şarj ettim. şarjı sabah kalktığımda 88di bunlar problem mi yoksa olması gereken mi?

Peki siz de arada ses kaybı oluyor mu mesela 10 saniye ses gidiyor sonra geliyor bir de sabaha kadar şarj ettim. şarjı sabah kalktığımda 88di bunlar problem mi yoksa olması gereken mi?
Böyle problemlerim olmuyor hocam. Büyük bağlantı sorununuz var gibime geliyor.

Ben de yeni aldım ürünü wireless ile bağlıyken tekerleği sona alınca dip ses oluyor mu

sorunu çözdünüz mü?

Kulaklığı ben de aldım nasıl memnun musunuz? kulaklıktan.

kanka 3 tane cihaz değiştim hala aynı cızırtı hala var ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…