nihaserme
Decapat
Daha fazla
Merhaba, dün bir Razer Barracuda kulaklık satın aldım. Bildiğim kadarıyla Barracuda X 2022 modelinden farkı yazılım desteği olması ve 50 nm sürücülere sahip olması fakat Barracuda hakkında yeteri kadar inceleme bulamadım hep Barracuda X incelemesi var.
3 Şey sormak istiyorum.
İlk olarak Razer Barracuda THX spatial Audio erişimine sahip mi ve bunu kullanmak için Razer Synapse 3 dışında herhangi bir program kullanmam gerekiyor mu?
2. Olarak THX spatial Audio için kod vs almam gerekli mi? Çünkü THX uygulamasına girdiğimde 15 gün deneme sürümü başlattı. Kod soruyor ama bende kod yok. Ürünü kaydedince de kod gelmedi ve kod için uygun modellerde Barracuda X var Barracuda yok.
3. Olarak ise Barracuda ile Barracuda X arasında başka kayda değer fark var mı?
Şimdiden teşekkür ederim.
3 Şey sormak istiyorum.
İlk olarak Razer Barracuda THX spatial Audio erişimine sahip mi ve bunu kullanmak için Razer Synapse 3 dışında herhangi bir program kullanmam gerekiyor mu?
2. Olarak THX spatial Audio için kod vs almam gerekli mi? Çünkü THX uygulamasına girdiğimde 15 gün deneme sürümü başlattı. Kod soruyor ama bende kod yok. Ürünü kaydedince de kod gelmedi ve kod için uygun modellerde Barracuda X var Barracuda yok.
3. Olarak ise Barracuda ile Barracuda X arasında başka kayda değer fark var mı?
Şimdiden teşekkür ederim.