S shaolintao Femtopat Katılım 26 Mart 2024 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2025 #1 Bu 2 kulaklık arasından kullananlar var mı? FPS oyuncusuyum ama tryhard oynamam pek birbirlerinden + ve eksileri nelerdir? Kararsız kaldım. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Ocak 2025
Bu 2 kulaklık arasından kullananlar var mı? FPS oyuncusuyum ama tryhard oynamam pek birbirlerinden + ve eksileri nelerdir? Kararsız kaldım.
S SpaxusS Hectopat Katılım 22 Aralık 2021 Mesajlar 76 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2025 #2 neye karar verdin bende araştırıyorum
S sinanb26 Picopat Katılım 6 Aralık 2024 Mesajlar 21 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2025 #3 Hocam aldınız mı bende kararsız kaldım. Razer barracuda istiyordum ama herkes 1 yıl içinde kırılma oluyor yazmış şüphede kaldım
Hocam aldınız mı bende kararsız kaldım. Razer barracuda istiyordum ama herkes 1 yıl içinde kırılma oluyor yazmış şüphede kaldım
S SpaxusS Hectopat Katılım 22 Aralık 2021 Mesajlar 76 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2025 #4 sinanb26 dedi: Hocam aldınız mı bende kararsız kaldım. Razer Barracuda istiyordum ama herkes 1 yıl içinde kırılma oluyor yazmış şüphede kaldım. Genişletmek için tıkla... Aldım daha deneme fırsatım olmadı hafta sonu paylaşırım.
sinanb26 dedi: Hocam aldınız mı bende kararsız kaldım. Razer Barracuda istiyordum ama herkes 1 yıl içinde kırılma oluyor yazmış şüphede kaldım. Genişletmek için tıkla... Aldım daha deneme fırsatım olmadı hafta sonu paylaşırım.
slrofw Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2019 Mesajlar 1.311 Çözümler 5 15 Ocak 2025 #5 İkisi arasından Cloud 2. Ek olarak Arctis 7+ ve Cloud 3 wireless bunlardan daha iyi.
S SpaxusS Hectopat Katılım 22 Aralık 2021 Mesajlar 76 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2025 #6 sinanb26 dedi: Hocam aldınız mı bende kararsız kaldım. Razer Barracuda istiyordum ama herkes 1 yıl içinde kırılma oluyor yazmış şüphede kaldım. Genişletmek için tıkla... 1 gündür kullanıyorum dış sesi çok güzel kesiyor mikrofon kalitesi güzel tatmin edici.
sinanb26 dedi: Hocam aldınız mı bende kararsız kaldım. Razer Barracuda istiyordum ama herkes 1 yıl içinde kırılma oluyor yazmış şüphede kaldım. Genişletmek için tıkla... 1 gündür kullanıyorum dış sesi çok güzel kesiyor mikrofon kalitesi güzel tatmin edici.
S sinanb26 Picopat Katılım 6 Aralık 2024 Mesajlar 21 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2025 #7 h SpaxusS dedi: 1 gündür kullanıyorum dış sesi çok güzel kesiyor mikrofon kalitesi güzel tatmin edici. Genişletmek için tıkla... hayırlı olsun hocam bende aldım. Birşeyleri açıp kapatırken anlık cızırtı yapıyor mu
h SpaxusS dedi: 1 gündür kullanıyorum dış sesi çok güzel kesiyor mikrofon kalitesi güzel tatmin edici. Genişletmek için tıkla... hayırlı olsun hocam bende aldım. Birşeyleri açıp kapatırken anlık cızırtı yapıyor mu
S SpaxusS Hectopat Katılım 22 Aralık 2021 Mesajlar 76 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2025 #8 sinanb26 dedi: h hayırlı olsun hocam bende aldım. Birşeyleri açıp kapatırken anlık cızırtı yapıyor mu Genişletmek için tıkla... hayır farketmedim
sinanb26 dedi: h hayırlı olsun hocam bende aldım. Birşeyleri açıp kapatırken anlık cızırtı yapıyor mu Genişletmek için tıkla... hayır farketmedim
S shaolintao Femtopat Katılım 26 Mart 2024 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2025 #9 SpaxusS dedi: hayır farketmedim Genişletmek için tıkla... ne kadara aldın?