Razer Barracuda X alınır mı?

Hocam bende bugün Vatan Bilgisayar'dan satın aldım hoşuma gitti.

Hocam bu fiyat bandında rakipsiz olduğunu düşünüyorum. Ben alırken 3.300 bandında sadece G435 vardı oda ses kalitesi malzeme kalitesi mikrofon kalitesi berbattı. Bu ürünü şans eseri buldum. Fiyatının çok üstünde olduğunu düşünüyorum. Hayırlı olsun kullandıkça yorum yaparsınız

Teşekkür ederim, ben 4000 liraya aldım ve bu fiyat için bile rakipsiz diyebilirim. İlk yorumum kulaklıktaki ses tekerinden sesi fulleyince dip ses oluyor fakat biraz kısınca dip ses tamamen yok oluyor.

Teşekkür ederim, ben 4000 liraya aldım ve bu fiyat için bile rakipsiz diyebilirim. İlk yorumum kulaklıktaki ses tekerinden sesi fulleyince dip ses oluyor fakat biraz kısınca dip ses tamamen yok oluyor.

Arkadaşlar kusura bakmayın konuyu tekrardan aktifleştiriyorum ama birkaç sorum olacak. Rekabetçi ya da herhangi bir ses kasma gerektiren oyun oynarken ses seviyesini kaçta bırakıyorsunuz 60 70 80? Ses seviyesi genel olarak nasıl düşük mü yoksa iyi mi fazla bu fiyata muadili olduğunu ben de araştırmalarım sonucu düşünmüyorum, G435 düşündüm ama ses seviyesi aşırı düşük geldi arkadaşım eski kulaklığını 60 70 de kullanırken G435'i 100 de kullanıyormuş zaten genel olarak iyi bir kulaklık değilmiş G435, SteelSeries tarafında da yüksek bütçeli sağlam kulaklıklara bakmadıkça bu fiyat bandında iyi bir şey yok ve kumaş ped olması benim için önemli ter açısından, eğer deneyimlediğiniz büyük bir sorun yoksa kulaklığı almayı planlıyorum.

G435 Barracuda'nın yanın da her anlamda berbat bir kulaklık bizzat deneyimledim. Barracuda'daki tek sorun kapalıyken şarj olmamasıydı ona da yazılım güncellemesi geldi ve çözüldü şu an için hiçbir sorun kalmadı.

Herhangi bir sorun var mı, hala memnun musunuz? Ağırlığı ve uzun saatlar kullanım sonucunda sorun çıkardı mı sizde? Ek olarak fps oyunları (cs-valo-r6) ses kasması nasıl? 3700 TL şuan, almayı düşünüyorum.

Memnunum bir sorunu yok. FPS oyunu hiç oynamadım o yüzden bir şey diyemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…