Razer Barracuda X alınır mı?

Hocam araştırdığımda gördüğüm olumsuz yorumları sorayım siz de yaşadıysanız.

Boğuk ses
Dip ses
Bağlantı Problemleri
Sol kulaklıkta çatlama, kırılma, aşınma vs.
Ben kullanıyorum boğuk ses sorunu yaşamadım, dip ses kulaklığın ses tekerini fulleyince oluşuyor ama birazcık kısınca gidiyor, bağlantı problemi yaşamadım, fiziksel bir aşınmada yaşamadım.

Ben kullanıyorum boğuk ses sorunu yaşamadım, dip ses kulaklığın ses tekerini fulleyince oluşuyor ama birazcık kısınca gidiyor, bağlantı problemi yaşamadım, fiziksel bir aşınmada yaşamadım.
Ne kadar zaman oldu kullanalı? Birde fps oyunlarında ses kasması nasıl sizce?

Hocam araştırdığımda gördüğüm olumsuz yorumları sorayım siz de yaşadıysanız.

Boğuk ses
Dip ses
Bağlantı Problemleri
Sol kulaklıkta çatlama, kırılma, aşınma vs.

Boğuk ses bağlantı problemi çatlama gibi bir şey yaşamadım. Dip ses tekerlek sondayken oluyor milim indirince gidiyor ama beni pek rahatsız etmiyor

Hayırlı olsun elinize ulaştığında ayarlarını yapalım.
Barracuda X 2022 aldım hocam
Hocam nasıl gidiyor sorun yaşadınız mı acaba? Ben de almayı düşünüyorum da kullanan biri demiş ki yabancı biri, wireless dongle'ı bilgisayarı her açıp kapadığında yeniden takıp çıkartmazsa kulaklığı otomatik tanımıyormuş. Sizde de bağlantıyla ilgili bir problem mevcut mu acaba? Memnun musunuz?

Herhangi bir sorun yaşamadım

Teşekkür ederim. Peki kafa bandı deriymiş ve dökülme olabilir diyorlar hiç yaşayan oldu mu arkadaşlar ona göre alacağım?
Hayır soyulma olmuyor, fakat kronik olarak üzerindeki ses açma kapatma tuşu bozuluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…