Razer Barracuda X alınır mı?

11 Eylül 2022 tarihinde satın aldım, bir kaç ay önce başladı.
Bir şey dinlerken ses açıp kapatırken cızırtı falan oluşuyor, hatta bir taraftan ses komple gidiyor. Seninkide böyle mi? Ne yaptın

Kablosuz olması bence önemli. Hem 2.4 hem de bluetooth var. Ses kalitesi çok iyi. Bluetooth kulaklığımı satmayı bile düşünüyorum. Birkaç gündür 7.1 deneme fırsatım oldu. Yeni aktif ettim, bambaşkaymış. Kimse artık benden kaçamıyor. Herkesi arayıp buluyorum sesinden. Oyunlar artık çok daha keyifli. Kulaklığın kumaş pad li olması çok iyi. Varlığı ile yokluğu belli değil. Hiç rahatsız etmiyor. Çok kaliteli bir hissi var.

ben sesini düşük buldum, yapısı da kafamı sıktı açıkçası. İade ettim. Steel Series Arctis Nova 5 aldım ve kuş tüyü gibi. sesler de çok güzel geldi. memnunum.

ben sesini düşük buldum, yapısı da kafamı sıktı açıkçası. İade ettim. Steel Series Arctis Nova 5 aldım ve kuş tüyü gibi. sesler de çok güzel geldi. memnunum.
Driver ile ilgili bir sorun yaşamış olabilirsiniz. Genelde sorunlar yanlış driver a bağlanmak gibi şeylerden oluyor. Mesela surround 7.1 kurduktan sonra sadece kurduğum sıradaki usb girişi ile çalışıyor şuanda. Farklı girişi kullanmak için birşeyler yapmam gerekecek. Sesi sonda oldukça şiddetli. Kulaklığı takmadan önce esnetirseniz rahatlıyor. Kullanım kılavuzunda da tavsiye edilmiş.

7.1'i nasıl açtınız hocam? Öğrenebilir miyim acaba?

7.1'i nasıl açtınız hocam? Öğrenebilir miyim acaba?
Kullanım kılavuzunda yazıyor aslında. Tam adı yazıyor. Razer ın sitesine girip ürün kaydediyorsunuz. Diğer markalarda olduğu gibi. Mail adresinize 7.1 surround etkinleştirme kodu geliyor. O kod ile razer.com dan indireceğiniz 7.1 surround programını etkinleştiriyorsunuz. Ses aygıtı olarak araç çubuğundan 7.1 surround seçiyorsun. Programdan da barracuda 2.4 gh. Dongle takılı olmalı.

Hocam muhtemelen öyle oldu. 7.1 olayı iyiydi gerçekten ama kısmet değilmiş demek ki. Güle güle kullanın uzun uzun.

Sizde de bazen cızırtı gibi bir şey oluyor mu kulaklıkta parazit gibi? Arkadaşta sorun olmadı benim kulaklık galiba benim sistemde sıkıntı var
Ben kulaklığı 1 yılı aşkındır kullanıyorum eğer sorun mikrofon cızırtısı ise
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu videodaki talimatlara uyarsanız düzeliyor zaten kronik 2 sıkıntısı var biri sesi fullersen dip ses 2. Si bu mikrofon olayı pedlerde soyulma falan olmadı her gün çok altif kullanıyorum ben memnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…