Purchase THX Spatial Audio - Surround Sound Application (c), or browse through our extensive selection of gaming peripherals, and more at razer.com
www.razer.com
Razerın 7.1 programı. Eq ayarları, 7.1 için kalibrasyon ve bir kaç oyun modu: ses eşitleme gibi. Ücretsiz 7.1 surround sound programı var ama bu daha iyi. Film ve oyuna özel eq profilleri oldukça farkediyor. Program şimdi 20 dolar olmuş. Konu yeniyken 10 dolardı. İkinci el bulabilirsiniz belki daha uygun fiyata.
Merhaba bende Barracuda modelini almak istiyorum. Trendyol'da ve Hepsiburada'da 4.000TL'ye mevcut sizce Trendyol'dan alsam sorun olur mu MediaMarkt'ta 8.000TL
Merhaba bende Barracuda modelini almak istiyorum. Trendyol'da ve Hepsiburada'da 4.000TL'ye mevcut sizce Trendyol'dan alsam sorun olur mu MediaMarkt'ta 8.000TL
Ses kalitesi olarak iyi. Mikrofon harici değil. Fakat bir tasarım sorunu olduğu söyleniyor. Çevirirken kırıldığını söyleyen çok fazla kullanıcı var. Amazondan 3100 e alıp iptal etmiştim geçen. Diğer modellerde yok. Risk size ait. Barracuda x indirimi bekleyebilirsiniz. Veya başka markalara bakabilirsiniz.
Ses kalitesi olarak iyi. Mikrofon harici değil. Fakat bir tasarım sorunu olduğu söyleniyor. Çevirirken kırıldığını söyleyen çok fazla kullanıcı var. Amazon'dan 3100'e alıp iptal etmiştim geçen. Diğer modellerde yok. Risk size ait. Barracuda X indirimi bekleyebilirsiniz. Veya başka markalara bakabilirsiniz.