Razer Barracuda X alınır mı?

Hocam Void Elite Wireless mı önerirsiniz Barracuda X mi? Bir arkadaşım bakıyor bu ikisi en mantıklı seçenek gibi gözüküyor.

Batarya çabuk yıpranıyor doğru ama malzeme kalitesi iyi olan ürünü tercih ederim şahsen. En kötü haliyle bile 10 saatten fazla kullanım sunuyordu bana. 2 yıl kadar kullandım.
Benim Barracuda X ile 1. yılım bitti ve malzeme kalitesi açısından hiçbir sıkıntı yaşamadım, hala ilk gün ki gibi sapasağlam.

Hocam Void Elite Wireless mı önerirsiniz Barracuda X mi? Bir arkadaşım bakıyor bu ikisi en mantıklı seçenek gibi gözüküyor.

Bende Barracuda X kullanıyorum ses kalitesi çok iyi. Ben 7.1'ı yüklemedim direk indirim ile THX aldım bambaşka bir boyut ben çok beğeniyorum ekolayzer da geliyor. Benim de 1 yılı dolacak tas gibi hala bir sorun yok. Kumaş ped olması 50 saat süresi bence harika Bluetooth ister kablo ile kullanım telefonda programı bence çok iyi.

Son düzenleme:
Kesinlike Corsair Void den çok daha iyi bir kulaklık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…