Razer Barracuda X alınır mı?

Evet %50 indirim ile 10 dolara alınabiliyormuş. Kulaklık kaliteli ve sorunsuz olduktan sonra 10 dolar çokta önemli bir ücret değil bence
O zaman düşünebilirsin, mikrofonu çıkarılıp takılabilmesi vs daha pratik geliyor bana. Hafif ayrıca uzun saatler kullanabiliyorum

Evet %50 indirim ile 10 dolara alınabiliyormuş. Kulaklık kaliteli ve sorunsuz olduktan sonra 10 dolar çok da önemli bir ücret değil bence

Bence Void Elite için dedi Hangi için eski ve ağır dedin acaba? @ubiiyy

Bence virgül kullanmayı unutmuş.

Birde arada dediğiniz ne sıklıkla acaba ?

Barracuda X tarafına içim çok ısındı açıkçası fakat bazı sorunlarını okuduğum için uzak duruyordum kopup bağlanmama sorunu kulaklık menteşesinin çabuk kırılması gibi. Fakat okuduğum güzel yorumlar kötü yorumları gölgesinde bıraktı diyebilirim. Barracuda X'i alırsam Amazon'dan mı alayım İtopya'dan mı ikisinde de aynı fiyat hemen hemen 200 lira fark var?

2 haftada bir belki bazen ayda 1. -her gün kullanıyorum kulaklığı-

Yine olsa yine alırdım yani benim için önemli bir kusur değil şu an.

Bu sıklıktaysa önemli olmaz bence de hoş bir kulaklığa benziyor.

Amazon kesinlikle

Amazon kesinlikle.

Peki oyunlarda ses kasma kalitesi nasıl? SteelSeries Arctis 3 kullanıyorum 8 yıl falan oldu galiba alalı mikrofonu bozuk sadece aslında memnunum fark yaratır mı sizce?

Amazonda 3678TL ve vade farksız 6 taksit Barracuda X

Yukarıda Void Elite'ten bahsettiğinizi görmemişim bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…