Kimmich Mentality Decapat Katılım 21 Ağustos 2023 Mesajlar 274 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 17:59 #1 Şu an Amazon'da indirime girmiş 2022 modeli, arkadaşıma doğum günü hediyesi olarak alacağım almaya değer mi? 2950 TL fiyatı.
Şu an Amazon'da indirime girmiş 2022 modeli, arkadaşıma doğum günü hediyesi olarak alacağım almaya değer mi? 2950 TL fiyatı.
Michael_Kaiser Centipat Katılım 12 Haziran 2025 Mesajlar 4.460 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer VDNKh Daha fazla Sistem Özellikleri 4070 Tİ SUPER R5 7500F Biostar x3d pro XPG Lancer Blade 16 GB Aigo Liquid DCS360 Zoko Amiral Raijintek Cratos RJ-0R30B00007 Philips Evnia 27M2N3501PA/00, ESPTiger Neon V2 - Moondrop Edition ND75 Mekanik klavye Cinsiyet Erkek Meslek Web Developer Bugün 18:17 #2 Kimmich Mentality dedi: Şu an Amazon'da indirime girmiş 2022 modeli, arkadaşıma doğum günü hediyesi olarak alacağım almaya değer mi? 2950 TL fiyatı. Genişletmek için tıkla... İyi değil diyorlardı.
Kimmich Mentality dedi: Şu an Amazon'da indirime girmiş 2022 modeli, arkadaşıma doğum günü hediyesi olarak alacağım almaya değer mi? 2950 TL fiyatı. Genişletmek için tıkla... İyi değil diyorlardı.
ca9an Megapat Zamanın Tanığı Ekipman Ustası Katılım 19 Ocak 2016 Mesajlar 1.135 Yer İzmir Bugün 18:18 #3 Kimmich Mentality dedi: Şu an Amazon'da indirime girmiş 2022 modeli, arkadaşıma doğum günü hediyesi olarak alacağım almaya değer mi? 2950 TL fiyatı. Genişletmek için tıkla... Sorunlu diye biliyorum. 2022 model bir de. MCHOSE V9 Pro alabilirsiniz.
Kimmich Mentality dedi: Şu an Amazon'da indirime girmiş 2022 modeli, arkadaşıma doğum günü hediyesi olarak alacağım almaya değer mi? 2950 TL fiyatı. Genişletmek için tıkla... Sorunlu diye biliyorum. 2022 model bir de. MCHOSE V9 Pro alabilirsiniz.
Kimmich Mentality Decapat Katılım 21 Ağustos 2023 Mesajlar 274 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 18:18 #4 Michael_Kaiser dedi: İyi değil diyorlardı. Genişletmek için tıkla... YouTube ve forumlardaki yorumlara baktım, bir alınır bir alınmaz gibi geldi, kararsız kaldım bende bu kadar para verecekken dandik olmasını istemem.
Michael_Kaiser dedi: İyi değil diyorlardı. Genişletmek için tıkla... YouTube ve forumlardaki yorumlara baktım, bir alınır bir alınmaz gibi geldi, kararsız kaldım bende bu kadar para verecekken dandik olmasını istemem.
ViewSonic Hectopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 486 Çözümler 1 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 18:19 #5 Kimmich Mentality dedi: YouTube ve forumlardaki yorumlara baktım, bir alınır bir alınmaz gibi geldi, kararsız kaldım bende bu kadar para verecekken dandik olmasını istemem. Genişletmek için tıkla... Mchose V9 pro'ya bakın.
Kimmich Mentality dedi: YouTube ve forumlardaki yorumlara baktım, bir alınır bir alınmaz gibi geldi, kararsız kaldım bende bu kadar para verecekken dandik olmasını istemem. Genişletmek için tıkla... Mchose V9 pro'ya bakın.
ca9an Megapat Zamanın Tanığı Ekipman Ustası Katılım 19 Ocak 2016 Mesajlar 1.135 Yer İzmir Bugün 18:20 #6 Kimmich Mentality dedi: YouTube ve forumlardaki yorumlara baktım, bir alınır bir alınmaz gibi geldi, kararsız kaldım bende bu kadar para verecekken dandik olmasını istemem. Genişletmek için tıkla... Razer ürünlerinin çoğu öyle hocam. İnsanlar gereksiz markaya bağlılık hissediyor. Attığımı alın bütçede kablosuz olarak rakipsiz. MCHOSE V9 Pro Sky White Gaming Kulaklık
Kimmich Mentality dedi: YouTube ve forumlardaki yorumlara baktım, bir alınır bir alınmaz gibi geldi, kararsız kaldım bende bu kadar para verecekken dandik olmasını istemem. Genişletmek için tıkla... Razer ürünlerinin çoğu öyle hocam. İnsanlar gereksiz markaya bağlılık hissediyor. Attığımı alın bütçede kablosuz olarak rakipsiz. MCHOSE V9 Pro Sky White Gaming Kulaklık
Kimmich Mentality Decapat Katılım 21 Ağustos 2023 Mesajlar 274 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 18:20 #7 ca9an dedi: Sorunlu diye biliyorum. 2022 model bir de. MCHOSE V9 Pro alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... ViewSonic dedi: Mchose V9 pro'ya bakın. Genişletmek için tıkla... Marka olarak iyimidir ona göre hediye olarak alacağım?
ca9an dedi: Sorunlu diye biliyorum. 2022 model bir de. MCHOSE V9 Pro alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... ViewSonic dedi: Mchose V9 pro'ya bakın. Genişletmek için tıkla... Marka olarak iyimidir ona göre hediye olarak alacağım?
ViewSonic Hectopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 486 Çözümler 1 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 18:20 #8 Kimmich Mentality dedi: Marka olarak iyi midir ona göre hediye olarak alacağım? Genişletmek için tıkla... İyidir, güvenebilirsiniz.
Kimmich Mentality dedi: Marka olarak iyi midir ona göre hediye olarak alacağım? Genişletmek için tıkla... İyidir, güvenebilirsiniz.
ca9an Megapat Zamanın Tanığı Ekipman Ustası Katılım 19 Ocak 2016 Mesajlar 1.135 Yer İzmir Bugün 18:20 #9 Kimmich Mentality dedi: Marka olarak iyimidir ona göre hediye olarak alacağım? Genişletmek için tıkla... İyi hocam. Her gün öneriyoruz. Kendim aynı marka mouse kullanıyorum.
Kimmich Mentality dedi: Marka olarak iyimidir ona göre hediye olarak alacağım? Genişletmek için tıkla... İyi hocam. Her gün öneriyoruz. Kendim aynı marka mouse kullanıyorum.
Kimmich Mentality Decapat Katılım 21 Ağustos 2023 Mesajlar 274 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 18:21 #10 ca9an dedi: İyi hocam. Her gün öneriyoruz. Kendim aynı marka mouse kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... ViewSonic dedi: İyidir, güvenebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim ikinizede, ona bakacağım genel olarakta önerildiğini gördüm muhtemelen alacağım.
ca9an dedi: İyi hocam. Her gün öneriyoruz. Kendim aynı marka mouse kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... ViewSonic dedi: İyidir, güvenebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim ikinizede, ona bakacağım genel olarakta önerildiğini gördüm muhtemelen alacağım.