Vaga Hectopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 404 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 18:44 #11 ViewSonic dedi: Mchose V9 pro'ya bakın. Genişletmek için tıkla... Bu kulaklığın ergonomisi nasıl acaba ?
ViewSonic dedi: Mchose V9 pro'ya bakın. Genişletmek için tıkla... Bu kulaklığın ergonomisi nasıl acaba ?
ViewSonic Hectopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 486 Çözümler 1 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 18:56 #12 Vaga dedi: Bu kulaklığın ergonomisi nasıl acaba? Genişletmek için tıkla... Kafa yapısına göre değişir hocam, normal oyuncu kulaklıklarına göre kafada tam sert oturmayabilir.
Vaga dedi: Bu kulaklığın ergonomisi nasıl acaba? Genişletmek için tıkla... Kafa yapısına göre değişir hocam, normal oyuncu kulaklıklarına göre kafada tam sert oturmayabilir.
Vaga Hectopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 404 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 19:01 #13 ViewSonic dedi: Kafa yapısına göre değişir hocam, normal oyuncu kulaklıklarına göre kafada tam sert oturmayabilir. Genişletmek için tıkla... Kafada ağrı yapmayan, sıkmayan bir kulaklık arıyorum da; bu kulaklığı takibe aldım. Belki kasım ayında güzel bir indirim gelir.
ViewSonic dedi: Kafa yapısına göre değişir hocam, normal oyuncu kulaklıklarına göre kafada tam sert oturmayabilir. Genişletmek için tıkla... Kafada ağrı yapmayan, sıkmayan bir kulaklık arıyorum da; bu kulaklığı takibe aldım. Belki kasım ayında güzel bir indirim gelir.
ViewSonic Hectopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 486 Çözümler 1 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 19:17 #14 Vaga dedi: Kafada ağrı yapmayan, sıkmayan bir kulaklık arıyorum da; bu kulaklığı takibe aldım. Belki kasım ayında güzel bir indirim gelir. Genişletmek için tıkla... Hafif bir kulaklık hocam alıp deneyin, beğenmezseniz iade edersiniz.
Vaga dedi: Kafada ağrı yapmayan, sıkmayan bir kulaklık arıyorum da; bu kulaklığı takibe aldım. Belki kasım ayında güzel bir indirim gelir. Genişletmek için tıkla... Hafif bir kulaklık hocam alıp deneyin, beğenmezseniz iade edersiniz.