Razer Barracuda X alınır mı?

Hangi yan hesapsın bilmiyorum da 1 mesaj atmış daha forumda oda bu koşa koşa gelmiş. Adam konuyu arayıp bulmuş resmen. Neyse kardeşim çok inandırıcısınız. Arkadaş istediği kulaklığı alsın. Siz böyle yan hesaplar vs sizle zaten uğraşılmaz. Sizler yüzünden forumdan soğuyor insanlar.

Hayırlı olsun hocam ben diyeceklerimi dedim bu trollerler uğraşmaya değmez. İstediklerini söylesinler.

Aldığıma memnunum yani şu anlık hiçbir sorunu yok öneriniz için teşekkür ederim.

Hangi yan hesapsın bilmiyorum da 1 mesaj atmış daha forumda oda bu koşa koşa gelmiş. Adam konuyu arayıp bulmuş resmen. Neyse kardeşim çok inandırıcısınız. Arkadaş istediği kulaklığı alsın. Siz böyle yan hesaplar vs sizle zaten uğraşılmaz. Sizler yüzünden forumdan soğuyor insanlar.
Sıkıntılı mısın kimsenin yan hesabı değilim dediğim sorunları yaşadım iade ettim şimdi.kulaklık önerisi istemek için arattım karşıma bu konu geldi arkadaş alıp pişman olmasın diye sorunlarımı yazdım istersen iadenin ssini atarım sıkıntı yok

Aldığıma memnunum yani şu anlık hiçbir sorunu yok öneriniz için teşekkür ederim.
Hayırlı olsun umarım pişman olmazsınız. Ben kırmızı logolu forumdan geliyorum kimsenin yan hesabı değilim haberin olsun sadece seni uyarmak istedim. Dediğim sorunlar 4 5 ay kullandıktan sonra çıktı. O bilmiş arkaşa kanıt atayım diyorum gülüyor kafası sadece fanboyuluğa çalıştığı için.

Mikrofon sesi ideal seviyede ideal nedir kabul edilebilir seviyede. Bilmiyorum millet çok kafayı takıyor sanırsam bu mikrofona 300 kişilik Discord'larda 20 kişilik RAID'ler yapıyoruz ne mikrofonlar duydu bu kulak kimseye oturup mikrofonun kötü demedik yani. Sanırsın millet miss mikrofon yarışmasına katılıyor ortalama net temiz bir sesi var ben kendim kayıt alıp test ettiğimde hiç kötü gelmedi sesim. Dongle dediğim gibi 2 tane cihaz kullandım tekleme bile yapmadı çekim harika bozulmadı sorun yaşamadım.

Şu devirde bende hak veriyorum ürün almak çok zor. Çünkü çok fazla art niyetli ve yalan bilgi dolu. Firmalar artık bel altı çalışıyor daha geçen burada bir konuda açığa çıktı ki bir markayı para karşılığı olmasa da bedava ürün karşılığı öven kişiler o yüzden hiç kimseye güvenemiyorsun. Dediğim gibi siz bilirsiniz. Ben tercihi size bırakıyorum. Hatta bu ürün tavsiye kısmına yorum yapmayı ürün önermeyi bile bırakmıştım bu olaylardan sonra.

En güzeli yabancı YouTube kanallarında tarafsız ama çok güzel inceleme yapan kanallar var onlara bakmak. (tabii İngilizce varsa.) Bir de rtings sitesi çok iyi.

THX alamıyorum yardım eder misin?

THX alamıyorum yardım eder misin?

Hocam onu almak için Razer Store'a giriyorsun sadece adres olarak Amerika adresi girmen gerekiyor Google'dan rasgele bir yer bulmuştum
Yapmadan önce
Razer account oluşturduysan ok oluşturmadıysan oluştur.
Orada ürün kaydedeceksin. Seri nosunu ve aldığın yerin faturasını yüklüyorsun
Kayıt yapılınca sana 7.1 Surround için e-mail ine kod gelecek onu alıp 7.1 Surround programını kuruyorsun sonra orada sana THX için indirim kodu olacak onunla da THX'i indirimle alacaksın.

1769304305270.png

Tel no olarak böyle bir şey girmişim

1769304396009.png

İsim soy isim kendi ad soyadımı girdim böyle aldım

Hocam onu almak için Razer Store'a giriyorsun sadece adres olarak Amerika adresi girmen gerekiyor Google'dan rastgele bir yer bulmuştum.
Yapmadan önce.
Razer account oluşturduysan ok oluşturmadıysan oluştur.
Orada ürün kaydedeceksin. Seri nosunu ve aldığın yerin faturasını yüklüyorsun.
Kayıt yapılınca sana 7.1 Surround için e-mail ine kod gelecek onu alıp 7.1 Surround programını kuruyorsun sonra orada sana THX için indirim kodu olacak onunla da THX'i indirimle alacaksın.

Eki Görüntüle 2646770

Tel no olarak böyle bir şey girmişim.

Eki Görüntüle 2646771

İsim soy isim kendi ad soyadımı girdim böyle aldım.

Kart hatası veriyor Papara ve Akbank'a denedim kabul etmiyor.

Kart hatası veriyor Papara ve Akbank'a denedim kabul etmiyor.

Bende tek İş Bankası maximum var onunla almıştım. Olmadı sanal kart falan deneyin

sanırım bende sanal kart ile almış olabilirim baya oldu çünkü maximum mobil telefon uygulamadan açılıyordu limit girdim öyle aldım sanırım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı